JLO rašė:Na nereikia nusiteikti taip, kad R19 yra super ir visos kitos yra prastesn?s. Tiesa voki?k? ma?in? kain? yra dvigubai didesn?, ta?iau pa?mus palyginimui Audi100 (C4) 1994 met? ir R19 1994 met?, kain? skirtumas dvigubas, bet ir va?iavimas bei privalumai pas Audine didesni. Pana?iai yra ir su kitom auto. Nereikia ?simyl?ti ir garbinti tik vien? R19. Nesakau, kad ji prasta, bet yra daug geresni? u? j?.
Reikia lyginti ma?inas u? vienod? kain?. Vien pagal tai 99% m?s? renkasi ma?inas - kiek tam gali pinig? skirti. Dabar parodyk man t? audi u? 1000E ir bandysim vertinti jos technin? b?kl?
O jei turi dvigubai pinig?, gali nusipirk kai k? naujesnio, nei R19. Tada alternatyva lieka 7 met? tarkim Megane vs 10-12 met? audi. Deja, a? v?lgi nepirk?iau audi
Didesn? ma?ina visuomet ?velniau va?iuoja, bet tai ne tiek nuo gamintojo priklauso, kiek nuo fizikos d?sni? - sunkesn?s didesn? inercija, tod?l l??iau reaguoja ? kelio nelygumus. Bet man?s tai visai ne?avi. Jei jau taip vertinti, tada Volga - komforto vir??n?, su kokiu Mersu nei n?r k? lygint (va?iuokl?s tinkamum? m?s? keliams)
Tarp kitko, esu seniau vairav?s Golf II ir BMW chuligank?. Deja, toki? puiki? ma?in? daugiau nebenoriu. Sp?kim kod?l