TaiperiS_21_KnS rašė:Tai vadinasi jei policininkai autostradoje nukirto abt 160km/h tai drasiai gali kabinti akis ir sakyti kad vaziavai 110km/hnetikiu
Vat butent.
Odesa rašė:afu rašė:o saip koks skirtumas traukai jis 170 ar ne ;[,juk jei normalus zmogus esi tai 90-120 uztenka.
saip buvau su savo triperiuku ispaudes be dideliu problemu 190,bet saip tokiu greiciu nevazineju
.
Na jo turi 16 V ir tik 90-120 vazineji? keista...
Geds rašė:lak?nai ...![]()
juokas ima paskaicius: "tik 160..."
o ar girdejot kas nors tok? dalyk?, kad kuo didesnis greitis, tuo daugiau spidometro rodykl? "meluoja", t.y. rodo gerokai daugiau greicio nei yra realiaiir cia ne gedimas, ne renault liga - taip ant visu padaryta (nu gal isskyrus "supercar'us")
![]()
taigi, vaziuojant "160" realus greitis bus apie 130, o "200" kaip cia yr smarki? pagyr?n? - realiai ne daugiau 165.
tad neverta rasinet jei turi ne 16V kad "ismyniau 190 su 4 galvom ekipaze" ar panasiai. juokas ima. net ir 16V su tokiu ekipazu daug neparodytu, cia jums ne bmw su 6 cilindr? agregatu ir sukimo momentu kaip pas traktorius ...
nu nebent nuo labai stataus kalno...
Makalas rašė:Tai dar meluoti gali del padangu dydzio. Jei padangos ismera didesne, nei nurodyta gamintojo.
http://klubas.autos.lt/index.php?group=technika&topic=skaiciuokles&src=tyres
vjck rašė:Makalas rašė:Tai dar meluoti gali del padangu dydzio. Jei padangos ismera didesne, nei nurodyta gamintojo.
http://klubas.autos.lt/index.php?group=technika&topic=skaiciuokles&src=tyres
Tai va tame ir esme, kad as neesu is tu Lietuviu, kuris uzgriosdina savo renuka. Mano modeliui ir varikliui priklauso R13 padangos tai as tokias ir naudoju, taigi vadinas spidometras pas mane rodo idealu greiti sprendziant pagal tai ka as radau tavom minetam puslapy. Kam idomus kokiam R19 varikliui, kokios padangos pasiieskokyt forume, buvau rades labai faina linka i rusiska puslapy, labai graziai paaiskinta kam kokios tinka. R15 padangos tingintiems ieskoti pasakysiu tinka TIKTAIS R19+16V!!!!!!
vjck rašė: Beje tie kurie girias turintis 1.8 mono ir pan. maziau tai rasykyt nes jusu matarai aprasomi kaip ir ph1 1721, 54kw. Asmeniskai paprasiau dokumentu R19 vairuotoju, ant kuriu R19 kebulo buvo parasyta 1.8 ir ten buvo tas pats kaip pas mane poperiuj. Kieno yra TXE ir pan. tai nepulsiu gincytis...
pjooklas rašė:Tai pagal ta Gedo pasakyma, kad vaziuoji vienokiu greiciu o rodo kitoki, tik ant galingesniu masinu tixlei/tixleu rodo. Tai jei as su savo senu trandalietu Fiat Uno 0.9 lekciau ant 100, tai is rimtu gal tik ant 60 turbut ane? Man atrodo kad jis kazkokia riebia nesamone suvebleno cia. Jauciu jei greiciau vaziuoji tai ir laikrodis greiciau eina.
Sparc rašė:vjck rašė: Beje tie kurie girias turintis 1.8 mono ir pan. maziau tai rasykyt nes jusu matarai aprasomi kaip ir ph1 1721, 54kw. Asmeniskai paprasiau dokumentu R19 vairuotoju, ant kuriu R19 kebulo buvo parasyta 1.8 ir ten buvo tas pats kaip pas mane poperiuj. Kieno yra TXE ir pan. tai nepulsiu gincytis...
Ph II atsirado 1794 cm3 varikliai su vienataskiu ipurskimu, jie gan reti, bet tikrai yra tokieJei netiki:
http://r19klubas.smail.lt/mod_articles_ ... id=7&id=10
O be to, yra ir klubieciu,kurie vairuoja renukus 1.8 mono![]()
O TXE irgi yra 1721, tik multi.
Geds rašė:?i?riu, kolegos, kra?tutinumus m?gstate...
?inoma, tos paklaidos n?ra tokios stambios, ta?iau ir ne tokios smulkios, kad tilpt? ? 3% paklaid?...
o spydo melavimas n?ra tiesin? funkcija, t.y. paklaida n?ra vienoda prie vis? grei?i?, ji progresyviai did?ja did?jant grei?iui, taigi, prie koki? 80-120 km/h ji bus i? ties? ne?ymi, esant didesniems grei?iams taps kur kas ap?iuopiamesn?. ir tai padaryta siekiant pa?i? vairuotoj? saugumo, tipo remiantis psichologijos mokslu... ir ne a? tai sugalvojau
ir dar ?is tas. skaitydamas ?vairius ?moni? pasisakymus skirtingomis temomis ir pamat?s kok? nors sustumt? ?yz? nepuolu pyzdavotis bei siuntin?t kur nors toliau. nes neb?tinai visur turi b?ti mano ?odis paskutinis ar mano nuomon? teisingiausia ar a? pats protingiausias.
o kai kurie tai m?gsta. ir koleg? at?vilgiu toki? frazi? kaip "suvebleno" (pjooklas), "nuvemei" (vjck) neleid?iu sau kit? adresu m?tyt. imkit pavyzd? geriau i? afu, agniaus, taiperio ar odesos - nesutinka ?mon?s su mano nuomone, tai taip ir para?o. normaliai, be siuntin?jim?, ??eidin?jim? ar kit? i?sip****?jim?.
tai tiek
TaiperiS_21_KnS rašė:o kai kurie tai m?gsta. ir koleg? at?vilgiu toki? frazi? kaip "suvebleno" (pjooklas), "nuvemei" (vjck) neleid?iu sau kit? adresu m?tyt. imkit pavyzd? geriau i? afu, agniaus, taiperio ar odesos - nesutinka ?mon?s su mano nuomone, tai taip ir para?o. normaliai, be siuntin?jim?, ??eidin?jim? ar kit? i?sip****?jim?.
Ko ash tau uzkliuvau nebuk paukshtys ir neshnekek nesamoniu ir visi nieko apie tave blogo nesakys KLAIDA PADARYT LENGVA BET PRISIPAZINT PADARIUS LABAI SUNKU
TaiperiS_21_KnS rašė:Sori pac paukshtys ash bet manau tu visvien neteisus
Tomukas rašė:
Nori pasakyti kad spidometras rodo didesni greiti tam kad man baisiau butu? Spidometras turi rodyti tiksliai, tam jis ir skirtas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių