Tomukas rašė:O rezonatoriu sportini statysi?
Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
Chilum rašė:Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
isidejau, skirtumo jokio praktishkai tik tiek kad kiaushiniais nebesmirda davus angliu. Pas mane sportinis sukurinis idetas. tiesa sakant ir paprasta buciau idejes jei butu vietoj tureje. Kas daugiau pasikeite ? nieko praktiskai. Kuro sanaudos nepastebejau kad padidetu ar sumazetu, viskas tas pats.
Saulius rašė:Chilum rašė:Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
isidejau, skirtumo jokio praktishkai tik tiek kad kiaushiniais nebesmirda davus angliu. Pas mane sportinis sukurinis idetas. tiesa sakant ir paprasta buciau idejes jei butu vietoj tureje. Kas daugiau pasikeite ? nieko praktiskai. Kuro sanaudos nepastebejau kad padidetu ar sumazetu, viskas tas pats.
Jei nepaslaptis kiek kainavo visas tas malonumas?
Chilum rašė:Saulius rašė:Chilum rašė:Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
90 Lt su darbu, uz kataliza ta pati gavau, taip kad toks uzsiemimas jei neturi ka veikti
Saulius rašė:Chilum rašė:Saulius rašė:Chilum rašė:Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
90 Lt su darbu, uz kataliza ta pati gavau, taip kad toks uzsiemimas jei neturi ka veikti
o kur dejaisi? nes Kaune uz paprasta "bacioka" su darbu 120 Lt paprase
Saulius rašė:to Chilum: o katalizatoriu ten pat tau paeme? Blin jauciu apsimoketu ir iki Vln pasokti
Wateris rašė:As i sena irgi buvau rezonatoriu idejes, tik jis pas mane buvo ne sukurinis o paprastas. CO padidejo bet nezymiai. Uz rezonatoriu +darbas mokejau gal 50lt o uz katalizatoriu gavau 110lt Idejus rezonatoriu dingo smarve ir trauka pagerejo. tik isvaziavus po darbu prasuko ratus 2 begiu
Tevukas rašė:Be katalizatoriaus: 6l duj? ir 7l benzino u?miestyje
Vikis rašė:Wateris rašė:As i sena irgi buvau rezonatoriu idejes, tik jis pas mane buvo ne sukurinis o paprastas. CO padidejo bet nezymiai. Uz rezonatoriu +darbas mokejau gal 50lt o uz katalizatoriu gavau 110lt Idejus rezonatoriu dingo smarve ir trauka pagerejo. tik isvaziavus po darbu prasuko ratus 2 begiu
Cia gal Alytuj kur, adresa ir tel. gal galima?
Saulius rašė:to Chilum: o katalizatoriu ten pat tau paeme? Blin jauciu apsimoketu ir iki Vln pasokti
Vikis rašė:Tevukas rašė:Be katalizatoriaus: 6l duj? ir 7l benzino u?miestyje
Papasak bobutei, nebent pas tave tiesioginis ipurskimas sudetas, benzo ima daugiau nei duju...
O kiek buvo su katalizatoriumi tada?
Chilum rašė:Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina taip kad nekiskit pinigu kur nereikia
rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina taip kad nekiskit pinigu kur nereikia
Dovydas rašė:Ar apsimoka d?ti sukurini rezonatoriu ?
Tevukas rašė:rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina taip kad nekiskit pinigu kur nereikia
I? vietos?
Wateris rašė:rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina taip kad nekiskit pinigu kur nereikia
kaip kaip kaip? kurioj cia pas tave vamzdis? tu bent mates kaip atrodo rezonatoriaus vidus? http://www.katalizator.lt/index.php?l=1&p=14 paskaityk bent cia tada manau suprasi kad vamzdzio deti tikrai nederejo...
Saulius rašė:Dovydas rašė:Ar apsimoka d?ti sukurini rezonatoriu ?
Ziurint del ko jis tau reikalingas. Jei pas tave visas duslius sportinis, chipai, ir t.t. ir vienintele vieta kuri nepraleidzia tavo arkliu lauk- tai apsimoka. Bet jei tik siaip sau isidet ir galvot kad padides arkliu banda po kapotu- tai manau kad ne.
P.S. autoriaus nuomone gali nesutapti su redakcijos
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 79 svečių