rezonatorius

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

rezonatorius

Standartinė Chilum » Ket, 2004-Bal-29 22:34

tai va, yra itarimas, kad katalizatorius maniskis kaip jau ir atitarnavo savo gyvenima. Kita vertus 10ties metu masina retai buna su neuzsikisusiu. Dabar kilo tokia alternatyvine mintis statyti rezonatoriu. Klausimas butu ar tikslinga man tai butu daryti. Kolega daresi i mazda 626 2.2i tai uz viska sumokejo 120Lt (90 rezonatorius + 30Lt. darbas) Modernoj sake kainuoja 120Lt. Kadangi sioj sriti pats nelabai ismanau, gal galite siek tiek informuoti apie ju niuansus ir pasirinkima, kas labiausiai tiktu mano charakteristiku automobiliui.

Ir dar:
kaip pasikeicia kuro sanaudos istacius si daiktciuka? Kazkaip nerandu vieningos nuomones - vieni sako padideja, kiti - sumazeja
kaip pasikeicia CO padideja ar mazeja? Praeisiu po to TA ?

Aciu uz eteri.
Chilum,
Превед!
Renault 19 93m. Ph II 1,7.
mailto: robas eta area lt
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Tomukas » Pen, 2004-Bal-30 08:48

CO padideja vienareiksmiskai.
Kitu dalyku neatspesi - gali pradet valgyt,o gali ir nustoti...
O rezonatoriu sportini statysi?
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Standartinė Chilum » Pen, 2004-Bal-30 08:51

Tomukas rašė:O rezonatoriu sportini statysi?

na nezinau ar verta mano motorui. Kas del CO tai ar padideja iki leistinos normos dar ar jau virs daznesniu atveju ?
Chilum,
Превед!
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Saulius » Pir, 2005-Rgp-08 18:44

Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė Chilum » Pir, 2005-Rgp-08 18:45

Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?

isidejau, skirtumo jokio praktishkai tik tiek kad kiaushiniais nebesmirda davus angliu. Pas mane sportinis sukurinis idetas. tiesa sakant ir paprasta buciau idejes jei butu vietoj tureje. Kas daugiau pasikeite ? nieko praktiskai. Kuro sanaudos nepastebejau kad padidetu ar sumazetu, viskas tas pats.
Chilum,
Превед!
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Saulius » Pir, 2005-Rgp-08 18:56

Chilum rašė:
Saulius rašė:Gal kas kur dejotes? Galvoju detis, bet nelabai randu info. Paprasti, sportiniai, sukuriniai ir dar biesas zino kokie. Gal kas galite patarti?

isidejau, skirtumo jokio praktishkai tik tiek kad kiaushiniais nebesmirda davus angliu. Pas mane sportinis sukurinis idetas. tiesa sakant ir paprasta buciau idejes jei butu vietoj tureje. Kas daugiau pasikeite ? nieko praktiskai. Kuro sanaudos nepastebejau kad padidetu ar sumazetu, viskas tas pats.

Jei nepaslaptis kiek kainavo visas tas malonumas?
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė Chilum » Pir, 2005-Rgp-08 18:59

Saulius rašė:
Chilum rašė:

90 Lt su darbu, uz kataliza ta pati gavau, taip kad toks uzsiemimas jei neturi ka veikti ;)
Chilum,
Превед!
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Saulius » Pir, 2005-Rgp-08 19:04

Chilum rašė:
Saulius rašė:
Chilum rašė:

90 Lt su darbu, uz kataliza ta pati gavau, taip kad toks uzsiemimas jei neturi ka veikti ;)

o kur dejaisi? nes Kaune uz paprasta "bacioka" su darbu 120 Lt paprase
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė Chilum » Pir, 2005-Rgp-08 19:08

Saulius rašė:
Chilum rašė:
Saulius rašė:
Chilum rašė:

o kur dejaisi? nes Kaune uz paprasta "bacioka" su darbu 120 Lt paprase

vilniuje, senojoje pilaiteje, Tiko parekomendavo
Chilum,
Превед!
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė Saulius » Pir, 2005-Rgp-08 19:10

to Chilum: o katalizatoriu ten pat tau paeme? Blin jauciu apsimoketu ir iki Vln pasokti :?
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė Chilum » Pir, 2005-Rgp-08 19:14

Saulius rašė:to Chilum: o katalizatoriu ten pat tau paeme? Blin jauciu apsimoketu ir iki Vln pasokti :?

nea, yra tokia firma EMP (http://www.katalizator.lt/) jie superka. Nezinau ar apsimoka specialiai tau vaziuot bet yra tokios kainos vln
Chilum,
Превед!
Vartotojo avataras
Chilum
Draugas

Standartinė wateris » Ant, 2005-Rgp-09 12:11

As i sena irgi buvau rezonatoriu idejes, tik jis pas mane buvo ne sukurinis o paprastas. CO padidejo bet nezymiai. Uz rezonatoriu +darbas mokejau gal 50lt o uz katalizatoriu gavau 110lt :) Idejus rezonatoriu dingo smarve ir trauka pagerejo. tik isvaziavus po darbu prasuko ratus 2 begiu :D
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Vikis » Ant, 2005-Rgp-09 12:16

Wateris rašė:As i sena irgi buvau rezonatoriu idejes, tik jis pas mane buvo ne sukurinis o paprastas. CO padidejo bet nezymiai. Uz rezonatoriu +darbas mokejau gal 50lt o uz katalizatoriu gavau 110lt :) Idejus rezonatoriu dingo smarve ir trauka pagerejo. tik isvaziavus po darbu prasuko ratus 2 begiu :D

Cia gal Alytuj kur, adresa ir tel. gal galima?
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Tevukas » Ant, 2005-Rgp-09 14:04

Be katalizatoriaus: 6l duj? ir 7l benzino u?miestyje :arrow:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Vikis » Ant, 2005-Rgp-09 18:13

Tevukas rašė:Be katalizatoriaus: 6l duj? ir 7l benzino u?miestyje :arrow:

Papasak bobutei, nebent pas tave tiesioginis ipurskimas sudetas, benzo ima daugiau nei duju...
O kiek buvo su katalizatoriumi tada?
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė wateris » Ant, 2005-Rgp-09 21:02

Vikis rašė:
Wateris rašė:As i sena irgi buvau rezonatoriu idejes, tik jis pas mane buvo ne sukurinis o paprastas. CO padidejo bet nezymiai. Uz rezonatoriu +darbas mokejau gal 50lt o uz katalizatoriu gavau 110lt :) Idejus rezonatoriu dingo smarve ir trauka pagerejo. tik isvaziavus po darbu prasuko ratus 2 begiu :D

Cia gal Alytuj kur, adresa ir tel. gal galima?

Jap virino ir dejo alytuj nei adreso tikslaus nei tel nr nezinau! Tik galiu pasakyti kad kauno gatvej priesais zydu baznycia. Jei varysi tai pasakyk man, as ten nuolatinis klientas gal susneket ka iseis :)
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Paulekas » Tre, 2005-Rgp-10 15:37

Saulius rašė:to Chilum: o katalizatoriu ten pat tau paeme? Blin jauciu apsimoketu ir iki Vln pasokti :?

uz renuko kataliza kaune ir gausi apie 90 Lt o tuscia katalizatoriaus bakeli as bent jau uz 30 Lt pirkau atgal i ta pacia vieta isukau ir visks normliai... dar pliusa apturesi... :wink:
Vartotojo avataras
Paulekas
Narys

Standartinė Tevukas » Ket, 2005-Rgp-11 09:13

Vikis rašė:
Tevukas rašė:Be katalizatoriaus: 6l duj? ir 7l benzino u?miestyje :arrow:

Papasak bobutei, nebent pas tave tiesioginis ipurskimas sudetas, benzo ima daugiau nei duju...
O kiek buvo su katalizatoriumi tada?

Pirkau be jo, dujos prisuktos. Su r14 ratais s?naudos didesn?s.
Tevukas
Draugas

Standartinė dMk » Sek, 2005-Rgp-14 12:43

Chilum rašė:

Sieip sukurinis geriau traukia lauk dujas todel jei pas tave paskui jo stovi paprasti bakeliai tai jie greiciau pareis del to,triuksmas nuo jo padideja, kuro sanaudos negali padideti ar sumazeti del jo. Rezonatorius sieip stovi pas visus standarte, jisai triuksma mazina o sukurini reikia statyti kai dedi tiesu ismetima tik tada jis kazka duos.
R19 1ph 16v rulezzz (2004 metai)
R19 2ph 16v
Golf5 2.0TDI
BMW850i
BMW545i irgi neblogai (dabartis)
Vartotojo avataras
dMk
Draugas

Standartinė rwt » Sek, 2005-Rgp-14 16:58

neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina :D taip kad nekiskit pinigu kur nereikia ;)
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Tevukas » Sek, 2005-Rgp-14 18:12

rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina :D taip kad nekiskit pinigu kur nereikia ;)

I? vietos? :mrgreen:
Tevukas
Draugas

Standartinė Marius » Sek, 2005-Rgp-14 23:39

rwt rašė:neturit kur pinigu deti.. nesuprantu kam tas rezonatorius, nes pas mane jo nera ir nereikia tiesiai eina vamzdis katalizatorius ishpjautas, imestas sportinis duslius ir normaliai vaziuoja garsas geras =] ir su antra sniuras eina :D taip kad nekiskit pinigu kur nereikia ;)

Ant galo triubele is maximos uzsidejai ir jau sportinis :?: Pas mane irgi vamzdis, minusu nepastebiu, bet vaziuojant greiciau atbulyn, atsiranda nemalonus garsas ir atrodo, kad ismetimas kiauras, o pasirodo ten vamzdis rezonuoja. Pastebojom jau ant dvieju auto.
Toyota Corolla D4D
BMW 530d E39
VW Golf MK6
8-610-12735
Vartotojo avataras
Marius
Narys

Standartinė SKT:099 » Pir, 2005-Rgp-15 22:25

AS irgi ta katalizatoriu n...uj isemiau.zodziu pazystamas meistras tvarke dusliu,kai pamate katalizatoriu pasiule uz 30 litu ji isimti,i ertmes prideti spec sieto ir viska beveik nematomai uzvirint.darbas truko gal 20 min.uz katalizatoriu gavau 112lt (priesais makdonalda). nei garsas padidejo, nei trauka bet uztat kisenej pinigu padaugejo. :lol:
Vartotojo avataras
SKT:099
Stebetojas

Standartinė wateris » Ant, 2005-Rgp-16 11:58

kaip kaip kaip? :) :) :) kurioj cia pas tave vamzdis? :) tu bent mates kaip atrodo rezonatoriaus vidus? :) http://www.katalizator.lt/index.php?l=1&p=14 paskaityk bent cia tada manau suprasi kad vamzdzio deti tikrai nederejo...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Dovydas » Pen, 2005-Rgs-02 05:39

Ar apsimoka d?ti sukurini rezonatoriu ?
R19 PHII 1994m. 1.7i
Vartotojo avataras
Dovydas
Draugas

Standartinė Saulius » Pen, 2005-Rgs-02 07:13

Dovydas rašė:Ar apsimoka d?ti sukurini rezonatoriu ?

Ziurint del ko jis tau reikalingas. Jei pas tave visas duslius sportinis, chipai, ir t.t. ir vienintele vieta kuri nepraleidzia tavo arkliu lauk- tai apsimoka. Bet jei tik siaip sau isidet ir galvot kad padides arkliu banda po kapotu- tai manau kad ne.
P.S. autoriaus nuomone gali nesutapti su redakcijos :D
Vartotojo avataras
Saulius
Narys

Standartinė rwt » Pen, 2005-Rgs-02 07:50

Tevukas rašė:

I? vietos? :mrgreen:

nea ne is vietos :D is vietos gali tik isvaziuoti spakainai..
R19 PH2 16v 1993
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė rwt » Pen, 2005-Rgs-02 07:52

Wateris rašė:

kaip kaip kaip? :) :) :) kurioj cia pas tave vamzdis? :) tu bent mates kaip atrodo rezonatoriaus vidus? :) http://www.katalizator.lt/index.php?l=1&p=14 paskaityk bent cia tada manau suprasi kad vamzdzio deti tikrai nederejo...

mai tai dzin =] vistiek ne mano ta masina :D o tavo lyg ir standartas viskas taip, kad viskas liux :D
R19 PH2 16v 1993
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Dovydas » Pen, 2005-Rgs-02 10:02

Saulius rašė:
Dovydas rašė:Ar apsimoka d?ti sukurini rezonatoriu ?

Ziurint del ko jis tau reikalingas. Jei pas tave visas duslius sportinis, chipai, ir t.t. ir vienintele vieta kuri nepraleidzia tavo arkliu lauk- tai apsimoka. Bet jei tik siaip sau isidet ir galvot kad padides arkliu banda po kapotu- tai manau kad ne.
P.S. autoriaus nuomone gali nesutapti su redakcijos :D

Na jokio sporti?komu n?ra viskas "stock". Bet vis tik neapsisprend?iu. Kuo tas sukurinis geresnis? Dujos grei?iau pa?alinamos? Malonesni garsa duoda?
R19 PHII 1994m. 1.7i
Vartotojo avataras
Dovydas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 79 svečių