Andre rašė:Kai isyla dingsta?
Tomukas rašė:O spelioti turi laiko.
Senukas rašė:Tai va! Po ilgu paieshku ir shiaip knisalynes, pagaliau mano Renukas vel ramiai rieda.
Pasirodo, vairo kolonele buvo parejus. Purshke lauk stiprintuvo skysti pro visus galus... Teko pasibashliuot truputi.
Tuo pachiu nusprendziau variklio dirzeli, tepalus pasikeist. Pasigailejau - nes antra tiek kainavo.
Anyway, dabarbent jau ramus vazineju...
Reno rašė:Kiek uz vairo kolonele ir pakeitima mokejai?
Senukas rašė:Reno rašė:Kiek uz vairo kolonele ir pakeitima mokejai?
Uz vairo kolonele - 160 lt.
Uz pakeitima ish pradziu zadejo imt 80 lt mazdaug. Kai pamate, kad pas mane ABS, pakele iki 150 ishkart.
Tipo ten ABS trukdo nuimt kazkaip, Daug ardyt reikia. Man ten visa diena beveik uztruko kol viska pakeite...
Senukas rašė:O kur restauruoja? Man visi atsisake ko klausiau...
GTM rašė: man irgi kiek skambinau visur atsisake.. o hidromote sake 600-800lt uz viska palikau moletu plentu 1km pavaziavus nuo vilniaus... cia per pazystamus...
Senukas rašė:GTM rašė: man irgi kiek skambinau visur atsisake.. o hidromote sake 600-800lt uz viska palikau moletu plentu 1km pavaziavus nuo vilniaus... cia per pazystamus...
600-800 chia uz restauracija? Ta prasme su istatymais visais ir pan.?
Tokiu atveju manau restauruot neapsimoka... Nors ta vieneriu metu garantija labai neblogai skamba...
GTM rašė:as sakau kiek hidromote uzhsiprase (nes kitur kiek skambinau vien isgirde renault zodi pasiusdavo ten kur saule nesviecia) man iseis kiek pigiau...
Senukas rašė:GTM rašė:as sakau kiek hidromote uzhsiprase (nes kitur kiek skambinau vien isgirde renault zodi pasiusdavo ten kur saule nesviecia) man iseis kiek pigiau...
Aaaa, tai chia be nuolaidos buvo... Tada geriau galbut retauruot. garantija yra geras dalykas...
Siunchia i shona ne tik Renault. Peugeot ir Citroen taip pat ne pyragai su sudetingesniais remontais. nemegsta musu meistreliai franku mashinu.
Pats puse dienos ziurinejau kol man ten keite... Siaubas. Susigaudyt neimanoma kas kur... Ash jau galvojau kad kompiuteriai yra gana sudetingas dalykas... Nu bet Renault konstrukcijos... Lenkia viska!
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 44 svečių