aMariux rašė:Vilkis,nepades,man perplove,o po savaites jau vel rudas kaip s*** Tesingai kazkas minejo - cia pas visus renukus tai tikrai taip,o del kitu prancuzu tai nzn
Andre rašė:Irmantas rašė:Pas mane zalias ir spalvos nekeicia
Tu esi vienas is milijono. Apynaujiems auto atvykus i servisa, darytis tech.aptarnavimo, buna uzsis... sistema rudu sy...
O visokie nesvarumai tai neuzkisa galima pagalvot...kaip tik jie istirpina savyje visokius sh,,, kuriuos paskui graziausiai ispili, aishku jei kur nors Gariunuose praplovejo neaiskios kilmes nusiperki ir sau susipili ir jis ten viska uzkisa, tai jau cia tavo problemos...Andre rašė:Seip tai praplovejai nelabai gerai. Nes jie sukelia visus nesvarumus ir uzkemsa angeles.
Tai gerai... vazinek taip kaip vazineji, kai kas geriau uzsikis, galesi varikli pasikeist ar dar ka nors, o idomu, pas tave peciukas bent jau syla?Andre rašė:Tomukas rašė:Tiesa, po to peciuka pasikeiciau...
Va ka turejau mintyse!
aMariux rašė:negali buti kad supyle prasta antifryza - du kartus pyle ir plove, bet vistiek rudas. Viska dare labai labai geras draugelis, kuriam net savo zmona duociau ( jei tureciau ) saugoti man kur isvaziuojant O siaip, kai klijavo radiatoriu, tai tada gal ir butu galima tiketi, kad supyle prasta, bet po to kaip sakiau jau du kart plove, ir vistiek tas pats.......... Vo daba kai parasiau viska, toptelejo mintis - gal tas draugelis ir neisdurineja manes, bet gal ne ka teismano
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių