Mardo rašė:aha kas liecia centrini tai ir mane vienas klausimas kankina...ar yra pas PH II bagazines uzraktas kartu su centriniu? ta prasme uzrakini dureles,uzsirakina ir bagazine.
pas mane tai rakinet reikia tau uzknisa, o dureles nuo pultelio.
random rašė:ar yra pas PH II bagazines uzraktas kartu su centriniu?
Kitaip ir buti negali, nebent garaze centrinis statytas, bagazinej centrinio problema: nuluzes geleziukas kuris trauke laiko arba plastmase salia.
GTM rašė:random rašė:ar yra pas PH II bagazines uzraktas kartu su centriniu?
Kitaip ir buti negali, nebent garaze centrinis statytas, bagazinej centrinio problema: nuluzes geleziukas kuris trauke laiko arba plastmase salia.
o cia pataisomas dalykas? pas mane irgi rankiniu budu uzhsirakineja
random rašė:GTM rašė:random rašė:ar yra pas PH II bagazines uzraktas kartu su centriniu?
o cia pataisomas dalykas? pas mane irgi rankiniu budu uzhsirakineja
pataisomas tik va as savo vis neprisiruosiu pataisyti, reik geleziuko nuo kitos spynos ar privirinti saiba vienoj vietoj. Pas mane dar ir su raktais kazkas primakliavota, nesirakina, tik signalke su centriniu, tai ir vazineju su atidaryta bagazine, gerai kad naktimis niekas nelenda tfu,tfu,tfu... Manau siandien sutvarkysiu jei laiko bus. Beje siandien maga renault statysiu su rankiniu valdymu, kaifas.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 30 svečių