Sveiki,
kas galejo nutikti jei spaudziant ta mygtuka kad ant nuliu atsistotu kilometrazas sukosi visi skaiciai link nuliu ir staiga sustojo. ir liko isisukioje iveiai. vienas kai turi buti, kito tik per puse matosi ir pan. Vazineju su dujom ir pagal tai sprendziau kada dujas piltis. dabar jau nebepatogu didyji uzsirasineti. ar imanoma si gedima suremontuoti, ar naujo spidometro reikes?
Pas mane irgi tas pats, tas mygtukas jau nebelosia. O ten nuluzta plasmasiukas koks nors ir *izdiec. As irgi vazineju su dujom, bet jau ipratau retkarciais i baka pasiziuret. Vazineju sau ir galvos nebesuku. Tad ir tau nepatariu sukt galvos
Ir pas mane ta pati problema
Kartais is karto iseina nunulinti, o kartais minkai, minkai, pavazineji vel paspaudi ir nusinulina. bandziau ismastyti kame cia priezastis, tai kaip suprantu kai lauke slapia arba salta tada nenusinulina, o va kai sausa ir silta tada viskas gerai. (aisku cia jums juokingai pasirodys bet tokie mano pastebejimai)
Turejau Renault 19 Balta gulbe;
Dabar Lancia Dedra 1,6 i.e.
Reikia nulinti nevaziuojant ir dar pageidautina kad paskutinis (desinys) skaiciukas nebutu vos pusiau pasisukes- tada nepavyksta nulinti, bet pavyksta kai tik tas skaiciukas isvirsta pilnai. Na jei kazka nulauzet, tada jau taip ir liks...
As pirkau masin? su ta pa?ia b?da. Kiek m?g?j? ?i?r?jo, nieko nepadar?. Puikiai apsieinu be to patogumo. Matai pas mane benzinas, lemput? u?sidega, paparas?iau.
Aida rašė:As pirkau masin? su ta pa?ia b?da. Kiek m?g?j? ?i?r?jo, nieko nepadar?. Puikiai apsieinu be to patogumo. Matai pas mane benzinas, lemput? u?sidega, paparas?iau.
Taip aisku su benzu jis beveik nereikalingas o su dujom tai labai patogu, o dabar kai neveikia tai arba atsiminti bandau arba i mobiliaka susivedu kilometraza
Turejau Renault 19 Balta gulbe;
Dabar Lancia Dedra 1,6 i.e.