Monas_ rašė:del duju dejimo tai faktas kad jei dujos kainuos 1,5Lt tai deti tikrai neapsimokes. O kol kas dar siek tiek islosiam ir seip kazkaip protingiau atrodo kai uz 20Lt isipili vos ne 15litru o ne 7 benzo:)
tevukas rašė:Taip, tas kenkias nes kuro siurbliukas visada veikia, nors vaziuoji ir dujomis. O kai nera benzino ir vaziuoji dujomis jis gali perdegti per puse dienos Kainos ju ne?inau, bet kainuot tur?t? nema?ai
Visada reik pasilikti ka?kiek benzino, kad vyktu cirkuliacija ir d?l toki? atvej? kai baigiasi dujos
Muzikantas rašė:pasakykit man, kurioj vietoj stovi kuro siurbliukas?
tas kur tanagroj 50 lt kainuoja, tai berods kazkur po kapotu randasi, bet to, kurio niekur nera - kazkur bake randasi. tai kuris gi man gali buti parejes, jei su benzu nesiveda??? bandyt pirkt ta ish tanagros?
Muzikantas rašė:nu kazkokia nesamone daros, dar viena beda turesiu - su tuo siurbliuku.
pas mane 1,7 monoipurshkimas ir ten prieky po kapotu pasirodo ner jokio siurbliuko, kazkaip jis ten kitaip vadinasi ( rus. форсунка). o gale - yra, i baka kishasi, ir jo niekur negaliu rast. ir be to Deladoj sake, kad niex neperka nauju, o restauruoja senus - pigiau isheina. Naujas - 400 lt.!
o orai atshalineja, norisi ir su benzu vaziuot
Odesa rašė:Monas_ rašė:del duju dejimo tai faktas kad jei dujos kainuos 1,5Lt tai deti tikrai neapsimokes. O kol kas dar siek tiek islosiam ir seip kazkaip protingiau atrodo kai uz 20Lt isipili vos ne 15litru o ne 7 benzo:)
Na as su 20 lt gan nesunkiai nuvarau 100 km. Aisku ne Vilniuje bo ten reikia su dviraciais vazineti.
Muzikantas rašė:nu ir vel ash su savo bedom... ilindau i baka, galvoju rasiu ta siurbli, kuris rodos turetu buti pas monoipurshkima turincias mashinas - o ten tik plude ir nieko daugiau. kaip suprast? tada ieshkojau to siubliuko, kuris po kapotu turetu buti, bet deja jo neradau. gal galetumet kas tixliai paaishkint kur man jo iehskot, bent jau kurioj pusej? o gal kas kokia nuotraukele idetu kaip jis atrodo?
kuo toliau tuo labiau ta mashina mane stebina, kazkox hibridas, o ne mashina
Muzikantas rašė:pas mane phI... ir ten yra kamshtis ish virshaus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 65 svečių