Agnius rašė:Pas mane tai kartais sviecia kartais ne... padauzai per paneli uzsidega
Siaip tai turi sviesti
WaTeRsHaDoW rašė:Pasikeisk dioda pas amne taip paciai buvo su peciuko reguliavimo apsvietimu pakeiciau ir viskas dabar puiku
Donato rašė:WaTeRsHaDoW rašė:Pasikeisk dioda pas amne taip paciai buvo su peciuko reguliavimo apsvietimu pakeiciau ir viskas dabar puiku
Na na, su peciuko reguliavimo rankeneliu tai sudetingiau, as keiciau, tai reikia ten is apacios nusukti apdaila, ir ta visa valdymo paneli taip kazkaiptai istraukti, na cia ne laikrodziui lempute pakeisti
R19 rašė:o kur gali but problema jei pakeitus dioda laikrodis vistiek nesviecia
WaTeRsHaDoW rašė:R19 rašė:o kur gali but problema jei pakeitus dioda laikrodis vistiek nesviecia
Imk testeri ir ziurek ar ateina srove.
TO audriux:
Kas tau ce koki dvirati isradineja? kas kaip moka tas taip soka... ir jei jau toks didelis zinovas tai zinotum kad ta tavo "lempute" ne kas kita o diodas
WaTeRsHaDoW rašė:R19 rašė:o kur gali but problema jei pakeitus dioda laikrodis vistiek nesviecia
TO audriux:
Kas tau ce koki dvirati isradineja? kas kaip moka tas taip soka... ir jei jau toks didelis zinovas tai zinotum kad ta tavo "lempute" ne kas kita o diodas
Fotografas rašė:Pas mane irgi ne?vie?ia. Kair?je esantis galinio stiklo ap?ildymo jungiklis taip pat. Ardysiu ir ?i?r?siu. Manau, kad ? laikrod? galima ?domesn?s spalvos, pvz. m?lynos, diod? ?d?ti.
pjooklas rašė:Fotografas rašė:Pas mane irgi ne?vie?ia. Kair?je esantis galinio stiklo ap?ildymo jungiklis taip pat. Ardysiu ir ?i?r?siu. Manau, kad ? laikrod? galima ?domesn?s spalvos, pvz. m?lynos, diod? ?d?ti.
O kur galima nusipirkt spalvotu diodu, arba kuo juos galima nudazyt? Nes man tai tiktu melyni, kai masina melyna ir salonas prie melyno. Ir keik kainuotu?
Saulius rašė:Agnius rašė:Isuk pvz zalia lempute, ir geltonai tikrai nebesvies
bet man atrodo tas zalumas bus gelsvas arba geltonumas zalsvas
audriux rašė:nu kad ta lempute ir yra lempute, net lemonos katalogas taip raso, o jie manau jau tikrai zinoWaTeRsHaDoW rašė:R19 rašė:o kur gali but problema jei pakeitus dioda laikrodis vistiek nesviecia
TO audriux:
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 31 svečių