Aroonas rašė:Pas kazka cia buvo tokia problema, kad kai ishmini pedala, atrodo kad trosas nutruko, nes pedalas taip ir klieka ant dugno, o atleidus ir vel ishmynus viskas ok. Tai pasikartoja kelis kartus per diena. cia del ko taip gali buti?
Donato rašė:Oj oj oj cia dauguma skundziasi kad trukineja sankabos trosas, na as jau virs metu vazineju ir kolkas dar nenutruko , bet sankabos pedalas visada labai kietai veikia, o paskutiniu metu pradejau girdeti kazkoki girgzdejima ismyndamas sankaba, tai dabar bijau kad ir man netruktu trosas viena diena
Aroonas rašė:Jo majo, man renault darosi kaip keiksmazodis. Pasikeiciau sankabos trosa, diskatoriu ir pedala. Galvoju jau vazinesiu atsiputes, tai b$#@ vakar trosas truko, negaliu nervai nelaiko. Einu pasikeisiu, bet jauciu dar kas atsitiks tai tikrai jau i marcias eis.
Paulekas rašė:nu blyn kaip jum sankabos trosai nelaiko? Dro?iu 2 metus ir nieko, ne?inau kas pas jus per aparatai, bet a? tai nesiskund?iu
Sp?ju tik benz? pilt...
Donato rašė:Oj oj oj cia dauguma skundziasi kad trukineja sankabos trosas, na as jau virs metu vazineju ir kolkas dar nenutruko , bet sankabos pedalas visada labai kietai veikia, o paskutiniu metu pradejau girdeti kazkoki girgzdejima ismyndamas sankaba, tai dabar bijau kad ir man netruktu trosas viena diena
WhyDoes rašė:pasiimk atsargini trosa as jau 2,5m vazineju ir lyg netruko dar ne kart ir jokiu traskejimu nesigirdi
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot], Google [Bot] ir 37 svečių