WaTeRsHaDoW rašė:pas mane irgi labai girgzdejo isiaiskino tevas kad girgzda ties ta vieta kur pazymeta 3. Pasirodo is guoliu jau nebuvo like nieko. Kaip isardem tai negalima net pasakyti ar guoliai ten po pakeitimo viskas labai gerai nei garselio
ghetto rašė:WaTeRsHaDoW rašė:taip stabdziu vamzdelius atsukti reikia o tilto viso nuimti nereikia, bet reikia kad kas padetu nuimant ji palenkti zemyn o uzdedant pakelti. Bent jau mes su tevu taip darem. [/quote
O tai tas visas istisinis vamzdis per viduri issineria ir ten guolis ties 3 tasku? ar kokiu principu ardosi? nes man servise aiskino kad reikia guolius du ir kaina 700lt
WaTeRsHaDoW rašė:ghetto rašė:WaTeRsHaDoW rašė:taip stabdziu vamzdelius atsukti reikia o tilto viso nuimti nereikia, bet reikia kad kas padetu nuimant ji palenkti zemyn o uzdedant pakelti. Bent jau mes su tevu taip darem. [/quote
O tai tas visas istisinis vamzdis per viduri issineria ir ten guolis ties 3 tasku? ar kokiu principu ardosi? nes man servise aiskino kad reikia guolius du ir kaina 700lt
Taip isineria ir dedasi guoliai ju kaina berods 90 lt 2. vienas dedasi i 3 o kitas tai nezinau
WaTeRsHaDoW rašė:Guolius keiciau toje vietoje kur pazymeta 3 numeriu. isimauna tie vamzdziai tada uzsideda kiti guoliai ir atgal imauni guoliai kainavo 90lt 2 vienetai. Vienas is ju dedasi i ta vieta kur pazymeta 3 numeriu o kitas kur nezinau, galbut i 1 ar 2 numeriu pazymeta vieta. Man uzteko pakeisti tik 3 numeriu pazymetoje vietoje ir braskesys dingo.
WhyDoes rašė:torcijonai visam tam tilte yra, geleziniai strypai atstojantys spyruokles.
Jei tiltas lanxtos per ta 3 tashka tai torcionas gali but luzhes puseu, man taip buvo, keiciau visa tilta. Brashkejo tarshkejo visas galas kaip tik galejo... (250lt)
WaTeRsHaDoW rašė:pas mane vel cypia! kuriose vietose tilte yra guoliai? per viduri ir kur dar?
ghetto rašė:WaTeRsHaDoW rašė:pas mane vel cypia! kuriose vietose tilte yra guoliai? per viduri ir kur dar?
Tai gali cypti v?l per vidurin? sujungimo guol?... jei ilgai va?in?jai su cypian?iu galu, tai guolio vietoje i?simala metalas ir naujas guolis gali greitai nueiti ?aibom... bent ka?ka pana?aus pasakojo Kaune "Meharyje".
Monas_ rašė:O kaip del tokio tilto aukscio pareguliavimo? Padarytumet Raimundeli?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 44 svečių