SMOG rašė:Ka daryti? kokios kainos ir pan.? aciu is anksto
DOCCH rašė:pakeist visa galini balki nuo 16v tai tikrai kainuotu daug beto abejoju ar kur ji gautum, man reikia suporu nuo16v ir tai niekas neturi o apie kelma nebekalbu.
Irmantas rašė:SMOG rašė:Ka daryti? kokios kainos ir pan.? aciu is anksto
Dar gali pasikeist i zemesnius, kietesnius sportinius amortizatorius
SMOG rašė:as bent jau kietinima suprantu taip. kad sukieteja galas ir kai sulipa kruva zmoniu, masina nenuseda dugnais tai kaip man tai pasidaryti?
P?V?Z? rašė:Spyruokles buna cilindrines ir kugines (naujesnes laidos), ziurek kokios pas tave stovi, kitaip reikes dar ir lekstes ieskotis.
SMOG rašė:P?V?Z? rašė:Spyruokles buna cilindrines ir kugines (naujesnes laidos), ziurek kokios pas tave stovi, kitaip reikes dar ir lekstes ieskotis.
o kurioj vietoj jos yra, nes uz rato tik amortika maciau?
Monas_ rašė:Pas mane buvo ta pati problema - kol tuscia masina atrodo liux, tik 2 ir daugiau zmoniu i masina pasitalpina ir sakes is karto, priekis pasilieka aukstai, o galas seda iki zemes ir net kai per duobes leki jauciasi kaip amortikai iki dugno susileidzia ir ant gumu apsauginiu atsiremia Tai as paprascaiusiai nulekiau i servisiuk, sumokejau 30Lt berods ir pakele gala ant kokiu 3-4cm, zodziu padariau kad lygiai arkos stovetu priekine ir galine. Ir viskas ore, vaziavau ir dainavau, masina nori spaustis prie zemes, o kai negali kartu darosi kietesne ir tvirtesne. Pravarti procezudura, ypac ziema. O del priekio tai nieko nepadarysi, gali arba susitaikyt su tokiu jo elgesiu arba bandyt keist/trumpint spyruokles ir amortikus. Pakeitus trumpesne spyruokle amortikas gali ir nebetikt...
Dainiuks rašė:pas mane spyruokles nupjautos tai grudas nes labai kieta masina ir jaucia suobes ir karta jau buvo isokus spyruokle nuo lekstes tai pradure padanga nauja
Agnius rašė: O ka konkreciai jie ten padare?
SMOG rašė:o kur tu cia darei tokia "operacija"? o masina daug pasikele, labai baisiai neatrodo?
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 30 svečių