andriuzz rašė:Ar daznai trukineja sankabos trosas? Gal manau reik?tu tur?t bagazineje atsargini. Ve?iotis. Ar sunkiai kei?iamas ant kelio paprastomis s?lygomis?
Bildux rašė:
Kokioj vietoj jis jums nutrukdavo?
Bildux rašė:[O kad profilaktiskai keist reiktu tai biski as ne tokios nuomones. Jei paziuri ir matai kad apasuginis apvalkalas prasitrynes ar net jau troso vielutes pradeje trukineti, tai geriau isimest i bagaznika nusipirkus nauja, kai nutruks ir pasikeisi. Maz dar ilgam gali uztekt, o norint remontuot labai - visada rasi ka.
Sparc rašė:Bildux rašė:[O kad profilaktiskai keist reiktu tai biski as ne tokios nuomones. Jei paziuri ir matai kad apasuginis apvalkalas prasitrynes ar net jau troso vielutes pradeje trukineti, tai geriau isimest i bagaznika nusipirkus nauja, kai nutruks ir pasikeisi. Maz dar ilgam gali uztekt, o norint remontuot labai - visada rasi ka.
Tai is vis geriau nieko neremontuoti, o laukti, kol variklis uzkals arba kol stabdziai visai dings. Jei kaladeles sudyla, tai maz dar ilgai laikys??
Man geriau pasitikrinti ir zinoti, kokia mano masinos bukle, o ne veziotis puse masinos bagazinej.
random rašė:kam tas trosas bagazineje, raminkites, pries kelias savaites 16v angliska is Siauliu i Lentvari be troso atvarem (Monas, DOCCH patvirtins ), uzvedineji is begio, o veliau pries perjungdamas pavaras pergazuoji.
Sparc rašė:Tai is vis geriau nieko neremontuoti, o laukti, kol variklis uzkals arba kol stabdziai visai dings. Jei kaladeles sudyla, tai maz dar ilgai laikys??
Ell-Bee rašė:ar gali buti kaltas sankabos trosas delto kad ganetinai sunkiai spaudziasi sankabos pedalas?
Stalinas rašė:Manau jog kaltas diskatorius, nes pas mane irgi sunkiai spaudosi sankaba. Siaubas kazkoks... Meharyje sake jog greiciausiai del diskatoriaus. Nepamenu kiek kainuoja sis malonumas su darbu, bet zinau kad nemazai . O siaip tai su solidolu susitepiau ta trosa prie pedalo, tai dabar siek tiek smagiau spaudosi sankaba, bet vistiek sunkiai...:/
Stalinas rašė:grudas tie "italiski" trosai, du kartus meharyje pirkau, po 35lt berods mokejau. Vienas trosas man nutruko gan greitai, o kito sarvas viduje isdilo ir metalas i metala pradejo trintis, tai vos sankaba galedavau isminti. Paskui nuvaziavau i srota ir nusipirkau sena orginalu trosa uz 20lt. Kolkas dar nenutruko ir sankaba pakenciamai spaudosi.
O del sankabos kietumo tai manau, jog pagrindine reiksme turi trosas, jei jis sarve sunkiai vaiksto, tai ir sankaba kieta. Na dar isminimo guolis gali strigineti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 56 svečių