Kazkokie garsai is galines vaziuokles?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kazkokie garsai is galines vaziuokles?

Standartinė Edas » Ant, 2004-Lap-23 21:01

Tik pajudant is vietos, gale desinej pusej pasigirsta kazkoks neaiskus garsas, toks lyg kazkas i kazka trintusi. Ypac garsiai girdisi jei stipriau rauni is vietos. Arba pvz. vaziuojant 2pavara prie 4000aps. stipriau uzmynus gaza irgi tas garsas atsiranda, ir spaudziant iki pat 7000aps gardisi. Bet girdisi lyg is galo, gal as klystu?
Siaip ramiai vaziuojant galineje dalyje girdisi kazkokie bildejimai, manau kad amortikam jau sakes. Gal cia jie su tuo susije?
Gal kas supranta kame cia reikalas?
16V 1993 m. sedanas
Edas
Draugas

Standartinė audriux » Ant, 2004-Lap-23 23:42

jei kaune esi, tai atrodo autoakste nemokamai tikrina amortikus, tai ppas juos gali nuvaziuot ir jie pamatuos, vat tada ir bus aisku
Dabar VW Passat 1.9 TDI
Buvo - R19 phII 16V '92 ...
Kaunas
Vartotojo avataras
audriux
Draugas

Standartinė WhyDoes » Tre, 2004-Lap-24 11:02

torsionuose beda nujauciu 8) man tas pats buvo, tik dar + trashkedavo. po pakeitimo viskas dingo, luzhes vienas buvo
1,7 mono 91'
SKC 706
Vartotojo avataras
WhyDoes
Draugas

Re: Kazkokie garsai is galines vaziuokles?

Standartinė Tevukas » Tre, 2004-Lap-24 11:07

Edas rašė:Tik pajudant is vietos, gale desinej pusej pasigirsta kazkoks neaiskus garsas, toks lyg kazkas i kazka trintusi. Ypac garsiai girdisi jei stipriau rauni is vietos. Arba pvz. vaziuojant 2pavara prie 4000aps. stipriau uzmynus gaza irgi tas garsas atsiranda, ir spaudziant iki pat 7000aps gardisi. Bet girdisi lyg is galo, gal as klystu?
Siaip ramiai vaziuojant galineje dalyje girdisi kazkokie bildejimai, manau kad amortikam jau sakes. Gal cia jie su tuo susije?
16V 1993 m. sedanas

Tai ?iaip pastoviai laikai iki Redlaino? :D
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Donato » Tre, 2004-Lap-24 13:15

Man panasus bildejimas atsirado lapkricio pradzioj po padangu permontavimo i ziemines, nezinau kuo tai susije, vaziuojant bilda, buvau atsigules prie masinos tai manau duslituvo vamzdis pradejo dauzytis i galini tilta, tik nesuprantu kodel sutapo su ratu keitimu. gumos lygtais visos savo vietose laikancios duslintuva.
Turejau Renault 19 Balta gulbe;
Dabar Lancia Dedra 1,6 i.e.
Vartotojo avataras
Donato
Draugas

Re: Kazkokie garsai is galines vaziuokles?

Standartinė Edas » Tre, 2004-Lap-24 20:45

Tevukas rašė:
Edas rašė:Tik pajudant is vietos, gale desinej pusej pasigirsta kazkoks neaiskus garsas, toks lyg kazkas i kazka trintusi. Ypac garsiai girdisi jei stipriau rauni is vietos. Arba pvz. vaziuojant 2pavara prie 4000aps. stipriau uzmynus gaza irgi tas garsas atsiranda, ir spaudziant iki pat 7000aps gardisi. Bet girdisi lyg is galo, gal as klystu?
16V 1993 m. sedanas

Tai ?iaip pastoviai laikai iki Redlaino? :D

Tai aisku kad ne.
Edas
Draugas

Standartinė Edas » Tre, 2004-Lap-24 20:53

Donato rašė:Man panasus bildejimas atsirado lapkricio pradzioj po padangu permontavimo i ziemines, nezinau kuo tai susije, vaziuojant bilda, buvau atsigules prie masinos tai manau duslituvo vamzdis pradejo dauzytis i galini tilta, tik nesuprantu kodel sutapo su ratu keitimu. gumos lygtais visos savo vietose laikancios duslintuva.

Man tai pradejo taip darytis dar pries permontavima i ziemines, bet labai silpnai girdedavosi tas garsas.Dabar girdisi stipriau. O apie duslintuva as irgi galvojau, kad jis gali dauzytis, bet dar neisitikinau.
Edas
Draugas

Standartinė Edas » Tre, 2004-Lap-24 20:57

WhyDoes rašė:torsionuose beda nujauciu 8) man tas pats buvo, tik dar + trashkedavo. po pakeitimo viskas dingo, luzhes vienas buvo

O jei pas mane tas pats yra, kiek mazdaug kainuos?
Edas
Draugas

Standartinė R19 » Tre, 2004-Lap-24 21:03

Edas rašė:
WhyDoes rašė:torsionuose beda nujauciu 8) man tas pats buvo, tik dar + trashkedavo. po pakeitimo viskas dingo, luzhes vienas buvo

O jei pas mane tas pats yra, kiek mazdaug kainuos?

Man irgi ta pati beda.Kokia mazdaug kaina sutvarkyt sita reikala :?:
Ar nera pavojinga taip vazinet(ta prasme ar dar kasnors nuo to nesulush) :?: :roll:
R19 PH II 1.8 mono-Parduota i silainius
BMW 318 is,juodas
Vartotojo avataras
R19
Draugas

Standartinė R19 » Sek, 2004-Lap-28 18:58

Gal gali remonto kaina parasyt, kur taisei :?:
R19 PH II 1.8 mono-Parduota i silainius
BMW 318 is,juodas
Vartotojo avataras
R19
Draugas

Standartinė Edas » Ant, 2004-Lap-30 22:27

Donato rašė:Man panasus bildejimas atsirado lapkricio pradzioj po padangu permontavimo i ziemines, nezinau kuo tai susije, vaziuojant bilda, buvau atsigules prie masinos tai manau duslituvo vamzdis pradejo dauzytis i galini tilta, tik nesuprantu kodel sutapo su ratu keitimu. gumos lygtais visos savo vietose laikancios duslintuva.

Tai va buvau uzsukes i servisa. Patikrino vazioukle, viskas gerai. O gi pasirodo tas pats ir man. Duslintuvas atitrukes nuo laikikliu ir liecia galini tilta. :D :D :D
Edas
Draugas

Standartinė WhyDoes » Tre, 2004-Gru-01 00:56

R19 rašė:

Gal gali remonto kaina parasyt, kur taisei :?:

remontavausi pas savo meistra nemokamai, o pirkau visa galini tilta su abiem torsionais ir bugnais ir sailentblokais ir kaladelem ir visu kitu mokejau 250lt, buna tu tiltu ir po 100lt pirkt, bet jei norit pavazinet dar su juo,tai patariu nepirkt, nes paprastai srotuose siulo viena uz 100 kita uzh 200 ar dar daugiau, zodziu tilto gerumas proporcingas kainos didumui :) aisku jei neisdurs... su mano jau pusmeti ner jokiu problemu 8)
1,7 mono 91'
SKC 706
Vartotojo avataras
WhyDoes
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 35 svečių