kestukas222 rašė:wow iki 9000 ant laisvu beroc tik britvose ir F1 tokios buna kai jau spaudzia matyt uzrase neteisingai bet vistiek
Odesa rašė:kestukas222 rašė:wow iki 9000 ant laisvu beroc tik britvose ir F1 tokios buna kai jau spaudzia matyt uzrase neteisingai bet vistiek
F1 bolidai ant laisvu dirba ar ant 7 ar 8 tukst. gerai nepamenu, o sukasi iki 18 -19 tukstanciu.
Blin va ten tai motoreliai
Odesa rašė:kestukas222 rašė:wow iki 9000 ant laisvu beroc tik britvose ir F1 tokios buna kai jau spaudzia matyt uzrase neteisingai bet vistiek
F1 bolidai ant laisvu dirba ar ant 7 ar 8 tukst. gerai nepamenu, o sukasi iki 18 -19 tukstanciu.
Edas rašė:Odesa rašė:kestukas222 rašė:wow iki 9000 ant laisvu beroc tik britvose ir F1 tokios buna kai jau spaudzia matyt uzrase neteisingai bet vistiek
F1 ant laisvu, jeigu tiksliau, tai apie 4000aps/min , bet kad cia kur rasot iki 9000, tai tikrai nesamones ten rodo, pas R19 16V NUO 7000 jau raudona juosta.
Tevukas rašė:Edas rašė:Odesa rašė:kestukas222 rašė:wow iki 9000 ant laisvu beroc tik britvose ir F1 tokios buna kai jau spaudzia matyt uzrase neteisingai bet vistiek
F1 ant laisvu, jeigu tiksliau, tai apie 4000aps/min , bet kad cia kur rasot iki 9000, tai tikrai nesamones ten rodo, pas R19 16V NUO 7000 jau raudona juosta.
Pas 8v prie 5500 rpm. maksimalus sukimo momentas, o koks pas 16valvi? ?
Tevukas rašė:Tai nuo 6500 apsuk? jau vyksta galios nuosmukis ir nebetraukia, o iki 8000 i?sukt tikrai negal?jai
Dovydas rašė:Ar ?ia pas visus taip ?domiai yra ar tik pas mane. Vedant ma?ina pasukus raktel? kai ma?ina u?siveda apsukos pa?oka iki ~2500prm ir poto nukrenta..
Dovydas rašė:Ar ?ia pas visus taip ?domiai yra ar tik pas mane. Vedant ma?ina pasukus raktel? kai ma?ina u?siveda apsukos pa?oka iki ~2500prm ir poto nukrenta..
Irmantas rašė:R19 16V sukasi iki 8000 apsuku ir dar daugiau (su dujomis), nes nesuveikia ribotuvas,bet didele gresme prasukti varikli.
Bildux rašė: Dabar nei vedasi, nei vaziuoja benzu, nesuprantu kodel
Dovydas rašė:Dar vienas toks ?domus dalykas, ant laiv? apsuk? pagazavus tarkim iki 3000rpm apsukos nukrenta ka?kur iki 600rpm ar kiek ten ir poto staigiai pakyla iki 800rmp, na gaunasi tokia kaip apsuk? duob?..
Vikis rašė:Dovydas rašė:Dar vienas toks ?domus dalykas, ant laiv? apsuk? pagazavus tarkim iki 3000rpm apsukos nukrenta ka?kur iki 600rpm ar kiek ten ir poto staigiai pakyla iki 800rmp, na gaunasi tokia kaip apsuk? duob?..
Pas mane tas pats... Labai nesuku galvos, gal taip turi buti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių