petras rašė:Labas, nezinau ar buvo tokia problema nagrineta, bent neradau. Todel noriu paklausti kas cia atsitiko. Sukant vaira atsirada toks pavienis garsas , besukant ant vieno sono, o grazinant i kita sona vel atsirada vienas trupas garsas lyg trukteletu. Garsas yra ir stovint masinai ir vaziuojant. Butu trakstelejimai tai maniciau granata, bet cia subilda besukant kazkokioje padetije nedasukus iki galo ir nustoja , o sukant atgal vel subilda ir tiek. Vairas su stiprintuvu.
Muzikantas rašė:pas mane tas pats, atraminiai guoliai kalti. Jau priesh 1.5 metu nusipirkes juos ir veziojus bagazinej tik niekaip nepasikeiciu. Nieko blogo jie nedaro, tik nepatogumas vienas - vairas atgal negryzta
Geds rašė:Muzikantas rašė:pas mane tas pats, atraminiai guoliai kalti. Jau priesh 1.5 metu nusipirkes juos ir veziojus bagazinej tik niekaip nepasikeiciu. Nieko blogo jie nedaro, tik nepatogumas vienas - vairas atgal negryzta
vairas atgal negrizta vaziavimo metu tuomet, kai ratu suvedimas blogai padarytas. tie guoliai siuo klausimu ne prie ko.
petras rašė:Pas mane pries 3-4 men. tikrinau vaziuokle servise, tai sake reikia keisti stabilizacines gumas, bet nekeiciau, buvau pamirses ir laiko nebuvo , tai gal del to parejo ir atraminiai guoliai ar lekstutes. Besas zino, na bandisiu pasikeisti, jei laiko surasiu, zinoma gal i servisa nuvariti jei nebrangiai nores. Aciu uz info...
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 30 svečių