bubka rašė:Prie sarnyru tai pastoviai kabinejasi. Bet tik taip po viena vis isbrokuoja- kad labai per kisene nemustu
Dar tepalu prasisunkima man visada atzymi.
Dariuska rašė:nesu mates problemu del tech.apziuros. nuvarau i transkona "stasikas" ir praejes
Muzikantas rašė:o pas mane tik dureles truputi lenktos apacioje buvo, vaziuot netrukdo, akies nerezia, o praleist nenorejo, tai irgi tik "stasikas" padejo... o dureles pataisyt servise sake, kad 3 tokie "stasikai" kainuos...
taifunas rašė:nu mano neseniai kaune buvo tai 41lt jei dujos dar 36lt. geriau pasiskolink tuos daiktus ir gerintuva salone turek.gi tik tam laikau kai varysi. lyg litrinis turi buti. apsiziurek ar visos lempos dega. ir pan.
Ignatio rašė:Reikia turėt technikinei gesintuvą, avarinį ir vaistinėlę. Čia BŪTINA. Nežinau kaip dėl liemenės ar kabinėjas ar ne, bet geriau ir ją turėk.
ignass rašė:o geriausia tech eiti kada lyje arba kelias slapias,tai tada maziau matyti,kas vaziuokleje kliba
SeniZ rašė:Del avarinio, vaistineles ir gesintuvo, tai jei ju nebus, vistiek praleis, tik irasa irasys. Dabar skaitosi kaip smulkus trukumas.
Nu nebent vel pakeite
Bet geriau tas smutkes nusipirkt ir turet. Maza ka.. O dar policininkai kai nebeturi prie ko prisiknist kartais papraso
Monas_ rašė:Dėl dangtelio tai sunku pasakyt, realiai yra gi mašinų kur visai tų dangtelių nebūna, tiesiog kamštis matosi ir viskas, tai gal ir čia kažko labai nesakys. Bet kokiu atveju tam kartui gali priburt tą nulaužtą dangtelį kaip nors, gi jo per TA niekas nedarinės
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių