Reikejo stabdyti prie sankryzos stabdzio pedalas nusimine iki dugno ir toks jausmas lyg kas nutruktu, stabdyti beveik nestabde gerai kad greitis mazas. Stabdant dreba stabdziu pedalas abs nera ir girdisi kazkoks uzimas is priekinio keleivio puses rato. vaziuojant uzminiau ant pedalo is visu jegu tai ciuoze tik vairuotojo puses ratas. kas cia per?
Irmantas rašė:Greiciausiai stabdziu sistemoje yra oro, arba skystis per kur nors sunkiasi. Pavojinga su tokiais stabdziais vazinet
Man irgi toks vaizdas kad slegis sistemoje per mazas, bet kodel kazkas uzia paspaudus stabdy priekiniam keleivio rate? vienas zmogenas sako kad galbut kaladele nukrito? ir dabar cilindriukas i stabdziu diska remiasi?
pirmam klaususiam: tai kaladeles paziurek, gal ju nebera, tiesiog diskas braizosi. o antram: tai cilindriukai, pas mane ta pati beda. ant zhvyrkelio paspaudi dugna, tai tik priekiniai ciuozia. o su rankiniu irgi ciuju ne auksinis ne?
Renault Clio 91m 1.4 RN [:AEM052] NEBER!!!
Renault Megane 96m. 1.6 66kw (Parduota)
Opel Combo 07m. 1.4 16v valdiska
pas mane irgi silpnai galas stabdo... pasikeiciau cilindriukus, kazkiek laiko stabde normaliai dabar vel silpnai... kol vazineju viewnas ar dviese viskas norsmaliai kai pilnai uzsikraunu pasijaucia kad silpni stabdziai... irgi nezinau ka daryti... kaladeles naujos... ten kazkaip tos spiruokles uzkepa ar ka, nes kai buvau nuardes tai geros jegos reikejo kad juos isjudinti... taigi cia dar viena liga
Važineju Renault Laguna mk2 Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj) o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota) +37060604866 http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt