Kris rašė:bet tai supylus 1,5l kazkoks tepalo pokytis jau turetu matytis
Kris rašė:Dumai normal?s ir ?iek tiek daugiau kol ?alta. Salone tepalo kvapo nesijau?ia ir jokios papildomos ar neai?kios lemput?s neu?sidegin?ja Tod?l ir ne?inau kas vyksta
Kris rašė:?iaip kiek su kuo kalb?jau, tai patar? tepalus keist ma?daug kas 10 000 km. Tai planavau kita m?nes? keisti (dabar nuva?iuota ~8000 km).
Prie? tai tur?toj ma?inoj tai ir prie? tepal? keitimus tepalo kiekis taip smarkiai nesuma??davo.
Nu pabandysiu prisipilti iki normos .
dar toks kvailokas klausimas : o yra galimyb? perdaug pripilti? Pati niekad neesu keitusi (tik po truputi retkar?iais papild?ius)
Dariuska rašė:Na ardydamas savo varikl?l?, i?kilo man toki? klausim? d?l tepal?.
Kiek ?inau pilas ? Renu?kes 5,2 litro, o ?ia yra labai daug. Tad nor??iau paklausti, gal tas tepalas kartu eina ir su grei?iu d??e vientisai, nes ka?kur esu gird?j?s kad taip yra. Tad nor??iau su?inoti ar atskirai pilasi tepalas ar ? vien?. Be to nuleisti tepalui nerandu a? tos propk?s kaip b?na ant kit? ma?in?, gal kas ?inote kur ji stovi konkre?iau. B??iau d?kingas u? atsakymus
Dariuska rašė:Na ardydamas savo varikl?l?, i?kilo man toki? klausim? d?l tepal?.
Kiek ?inau pilas ? Renu?kes 5,2 litro, o ?ia yra labai daug.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 40 svečių