Tomukas rašė:Jei dujos su kompu - turi.
Bildux rašė:Tomukas rašė:Jei dujos su kompu - turi.
Siaip dujos be kompo, o masinoj yra tipo kompas kzkox
Gal reik butinai ta kzkoki emuliatoriu statyt kad kompa apgaut?
O tai liambda zondas su ipurskimu, ir monoipursk. ir karbu vistiek buna bet kokioj masinoj?
Fotografas rašė:Gal kas tikrinot liamdos veikima? Zinau reikia su testeriu ziuret gazuojant turi keistis ?tampa. Pajungiau nuo zondo laido (vieno laido pas mane) kita testerio gala i mase. Kazkas kaitaliojosi bet labai mazai. Gal reikejo i pliusa jungt? Elektroncikai gudruoliai atsiliepkit
Fotografas rašė:Gal kas tikrinot liamdos veikima? Zinau reikia su testeriu ziuret gazuojant turi keistis ?tampa. Pajungiau nuo zondo laido (vieno laido pas mane) kita testerio gala i mase. Kazkas kaitaliojosi bet labai mazai. Gal reikejo i pliusa jungt? Elektroncikai gudruoliai atsiliepkit
audriux rašė:nu matai, siaip renukas pats is saves jau labai kura megsta, ypac benza
na nebent i diagnostikai nuvaryt, bet zinai atsibosta moket 80 lt kai nieko nepasako. Blemba kad koks pazystamas darytu ir pats realiai pamatytum, tai manau butu galima kazka padiskutuot ir pan... O fishkes diagnostikai taip niekas ir nepasidare, bo schemu labai jau ner...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių