nesikuria. gal del benzo pompos?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

nesikuria. gal del benzo pompos?

Standartinė kestukas222 » Ant, 2005-Vas-01 22:17

tai vat... problema padaznejo pastaruoju metu :( kaip zinia benzo pompa ysijungia kai yjungi degima, o pas mane kartais(vis dazniau) ji neysijungia ir del to nesikuria :( buvau pas meistrus, sake kad negali nieko patikrint jei pilnai nesugedus, nes kaip zapadlo kai pas juos nuvariau visx idealiai veike :? na o shiaip vaziuojant dar nebuvo atsijunge nekarto (pfu pfu pfu...)
Gal kam kas panashaus nutike buvo? as manau kad gal rele kokia bet nenoriu pripirkt kas ir taip gerai veikia... gal.... :?
Juoda 1.7mono PH II ABS-441
Parduota!!! :(
dabar Nissan Terrano II juoda =)
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė Tevukas » Tre, 2005-Vas-02 10:56

O pas tave benzo pompa nezvimbia ? :? Jei ?ia kalba eina apie t? kur bake yra :roll:
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė kestukas222 » Tre, 2005-Vas-02 17:00

na manau ji ir turetu leist kazkokius garsus jei dirba... taciau kad taip ziauriai kazkas uztu tai nera tokio dalyko. o kur ji, ar bake ar shalia jo tai neturiu zalio supratimo :roll:
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė Bildux » Ket, 2005-Vas-03 17:46

Nu ir as dabar gi turiu panasia problemike, naujos temos nekursiu, tai cia paklausiu:
Uzeina vedasi, uzeina net nesuka :? (degimas isijungia, viskas kitkas veikia)
Pas mane dujos, tai tikriausiai ne prie ko benzino siurblys??
Cia greiciausiai starteris mazgus knisa???
(Sorry uz neisprusima, a kurioj vietoj tas starteris, kazkaip nematau, nu labai ir neieskojau, gal sakau kotaktai lievi)
Ar dar kas??
Aciu uz INFO
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Ell-Bee » Ket, 2005-Vas-03 18:49

Bildux.. pravalyk starterio kontaktus.. tai gali padeti.. o jai ne tada kazkas starterio viduje... , man padejo kontaktu isvalymas. O starterio ieskok is apacios :)
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Bildux » Ket, 2005-Vas-03 21:13

Ell-Bee rašė:Bildux.. pravalyk starterio kontaktus.. tai gali padeti.. o jai ne tada kazkas starterio viduje... , man padejo kontaktu isvalymas. O starterio ieskok is apacios :)

:roll: :roll: :roll:
Aha, a kaip kieme per pusnis is apacios palist :shock:
Reix tada pas kokius sudarankius nuvaryt kad uz petaka tuos kontaktus pavalytu :roll:
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Ell-Bee » Ket, 2005-Vas-03 21:29

prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...
+37060604866
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Bildux » Ket, 2005-Vas-03 22:45

Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...

Ok, dekui, bandysim ryt dasigaut, tik tox mazas klausimuks is kurios puses man ten ieskot to servisiuko?
Gal kaip nors rasiu :?:
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Bildux » Šeš, 2005-Vas-05 14:16

Ell-Bee rašė:prie sausio 13 maximos variau (GTM`as rekomendavo) yra elektriko servisas 20 lt sumokejau, sutvarke man tuos kontaktus...

Nu kagi, nuvariau as tenai vakar, sako be nuemimo nieko nebus, vnz remontuot reik su nuemimu 70 + detales. Nu py*du galvoju, tegul, ka jau darysi. Liepe vaziuot i servisa prie Alto (uz sodros) sake ten paliksi masina, jie nuims mum atvez ir paskui uzdes.
Ir ka jus galvojat :?:
Skambina po 4 valandu, sako sutvarkem generatoriu :shock:
Sakau gi Blynas starteri tvarkyt reikejo, o ne generatoriu. Tipo pamatavo, kad labai silpnai krauna. Nu 15 minuciu as jiem aiskinau kas yra, tai sako gerai ir starteri paziesim.
Krc ateinu 19 val (masina palikau 10 val) tai kaip tik baige tvarkyt.
Ale Blynas kad nuskausmino :x 310 lt
Keite starterio kazkokia ten dali (130 lt kainavo)
Generatoriaus visa ta prieki su sepeteliais
Nu i da generatoriaus dirzeli. Va ir niekaip to 20 lt neuzteko
:)
Blynas apsizliumbt gali. Ir tai sake uz savikaina padare, nes vien detales 250 lt kainavo

Bet chebra gerai ismano savo darba. Krc man pastoviai jau koki menesi dege rankinio lempa, ir akumo lempa nedegdavo kuriant, buvau pas kelis elektrikus, tai tie sake 100 % skydelis blogas
A pasirodo rankinio lempa dege nes nebebuvo stabdziu skyscio :shock:
O akumo nedege, tixliai nzn, bet del to kad labai silpnai krove( sakyciau atvirksciai turejo degti, bet daba viskas labai gerai)

Tai tokia vat vakar skausminga piniginei diena pasitaike :!:
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Ell-Bee » Šeš, 2005-Vas-05 14:25

na siu daliu remontas visada skausmingas buvo.. bet dabar be problemu vazinesi.. o as vat siandien varysiu nauja akuma pirkti... nes sitos ziemos nedapemsiu. :(
+37060604866
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Bildux » Šeš, 2005-Vas-05 18:22

Ell-Bee rašė:na siu daliu remontas visada skausmingas buvo.. bet dabar be problemu vazinesi.. o as vat siandien varysiu nauja akuma pirkti... nes sitos ziemos nedapemsiu. :(

:D
As jau praeita ziema neistveriau, nes dar buvau nekeites tada, kaip parvare is vokietyno taip ir buvo, o dar 44 mA a ko ten, tai kai pora kartu sumokejau po 10 lt taksistui uz rytini patampyma, tai kai nebeuzsivedziau, nuejau ir nusipirkau akuma.
8)
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė kestukas222 » Sek, 2005-Vas-06 17:46

geras akumas ziema privaloma :) pas mane praeita ziema irgi levas stovejo tai kankinausi rytais :( kadangi pasimokiau tai dabar su akumu problemu nebeturiu :wink:
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė kestukas222 » Ant, 2005-Kov-22 22:21

Tai vat... ishsiaishkinau kad benzo siurbliui nepaduoda elektros kai degima yjungi ir vedi. truputy suchimycinau ir kai neveikia ijungiu tiesiai prie akumo,bet negaliu gi taip visa laika vazinet :cry: :( gal kas zinot ar bent nutuokiat kur yra ta rele ar kazkox daviklis ar kazkox neatpazintas objektias kuris kai yjungi degima ir vedi yjungia ta benzo pompa :?: :!: as ten ziurejau kazkas prie kompo panashaus y rele stovi ir laidai lygtais ateina bet gal vistik kas tixliau kazka zinot? Padekit :!: :!: :!: :roll: :cry:
Vartotojo avataras
kestukas222
Draugas

Standartinė Leliukas » Tre, 2005-Kov-23 09:53

kestukas222 rašė:Tai vat... ishsiaishkinau kad benzo siurbliui nepaduoda elektros kai degima yjungi ir vedi. truputy suchimycinau ir kai neveikia ijungiu tiesiai prie akumo,bet negaliu gi taip visa laika vazinet :cry: :( gal kas zinot ar bent nutuokiat kur yra ta rele ar kazkox daviklis ar kazkox neatpazintas objektias kuris kai yjungi degima ir vedi yjungia ta benzo pompa :?: :!: as ten ziurejau kazkas prie kompo panashaus y rele stovi ir laidai lygtais ateina bet gal vistik kas tixliau kazka zinot? Padekit :!: :!: :!: :roll: :cry:

As galiu pasakyti kad turetu buti dar prie reles saugiklis, nes man vina syki buve ne su r19 bet su kita auto tai Blynas atampem per krokodilus kurem, nu niekaip, tai poto atradau ta saugikli kuris isjunge rele paspaudziau ir vel viskas pradejo veikti kuo graziausiai.
R19, 1.8 mono, 93m. 860413888
Vartotojo avataras
Leliukas
Draugas

Standartinė Murzius » Pir, 2006-Lie-17 18:59

siandien mano r19 sugalvojo su bendzu nevaziuoti..... gerai kad dujos aisku yra bet ir su bendzu reikia gana daznai palakstyti ypac autostradose lenkiant, taiva anksciau ijungus degima suzirzia kokia 2 sekundziu po kapotu nzn kas ten bet varikliuko garsas panasus ir takstelna kazkokia lyg rele ar kazkas pan. o dabar nei zirzimo nei taksejimo ir nesiveda. skaiciau kazkas kalbejo apie saugikli neva kazkur, gal galit tiksliau parasyti ?!??!?!? salone saugikliai visi ciki . sugedo netiketai, iki siandien panasiu problmu jokiu nebuvo :?
svarbu,kad vejas nepucia ir ant galvos nelyja:)
Vartotojo avataras
Murzius
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių