Kokia rodo temperat?r

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Kokia rodo temperat?r

Standartinė ghetto » Ket, 2005-Kov-17 19:43

http://kickass.parabole.lt/~ghetto/img/r19_dash.JPG

Koki? temperat?r? rodo rodykl??

Ir ?domu kokias reik?mes rodo padalos 1,2,3,4,5,6 (kur gale yra kelios smulkios tai nesiskaito ;-)
Kill'em all
/ Kaunas / Cherry-Red R19 / 1993 / 1721 cm^3 /
LPG Powered / http://melagis.us/~ghetto/r19/
Vartotojo avataras
ghetto
Draugas

Standartinė JLO » Pen, 2005-Kov-18 11:39

Kokia temperatura nezinau, tik zinau, kad tikrai per didele. Pas mane pastoviai iki pirmos rodo, arba lygiai ant pirmos padalos
JLO
Draugas

Standartinė Uteniskis » Pen, 2005-Kov-18 13:39

nemanau as kad per didele,nes pas mane tD ir panasi buna kai max isyla,gal vos vos zemiau ;)
PHII 92-93m. 1,9TD su intercooleriu, zhalias perlamutras. PARDUOTA ;)
Vartotojo avataras
Uteniskis
Draugas

Standartinė Leliukas » Pen, 2005-Kov-18 16:16

Tem yra normaliai, pas mane kai isyla lygiai taip pat rodo, nu kai ilgiau kamstyje pastoviu daugiau susyla, bet as manau normaliai.
R19, 1.8 mono, 93m. 860413888
Vartotojo avataras
Leliukas
Draugas

Standartinė ALUS » Pen, 2005-Kov-18 16:24

pas mane viena didele padala maziau buna, jei ramiai vaizuoji ir lauke nera karsta, o kamstyje pastovejus tai dar daugiau nei cia parodyta kartais pakyla
R19 Ph II 1.9TD, violetinis
UVT 541
Vartotojo avataras
ALUS
Draugas

Standartinė Bildux » Šeš, 2005-Kov-19 12:59

Nu kaip as suprantu - tos vidurines 2 atskiros padalos tai temperaturu 80'C ir 100'C reiksmes :roll:
Pagal mane tai pas tave (ir pas kai kuriuos kitus) per daug rodo.
Pas mane tai visada rodo tarp vadinkim antros padalos (80'C) ir trecios (100"C), o kai rodo kaip pavyzdyje parodyta , nors taip beveik nebuna, tai ventiliatorius jau sukasi tolkia pesnia.
Siaip temperaturos rodymas priklauso nuo termostato, vienu jis pradeda atsidarineti prie 83'C, kitu prie 89'C ir panasiai, del to nenuostabu kad rodo skirtingai.
Siaip kai ausinimo skystis rodo ~100'C tai nera labai blogai, jei tas skystis antifrizas, bet jei su vandeniu taip rodo, manau vertetu susirupint, nors ir esant slegiui vanduo neuzverda prie 100'C
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Vikis » Šeš, 2005-Kov-19 13:54

Pagal mane, kaip paveiksliuke parodyta,tai cia optimali temperatura, nors pas mane truputeli maziau dabar buna, bet ziema, nors ir baigiasi, vis tik.
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ۩
R19 PhI, 5D, 1.7i multi ex
Safrane PhI, 2.2Si
Espace III, 2.0 16V
Vartotojo avataras
Vikis
Draugas

Standartinė Tomskis » Šeš, 2005-Kov-19 14:17

nelabai cia ant vandens pavazinesi.
Renault Clio 91m 1.4 RN [:AEM052] NEBER!!!
Renault Megane 96m. 1.6 66kw (Parduota)
Opel Combo 07m. 1.4 16v valdiska
Vartotojo avataras
Tomskis
Draugas

Standartinė Bildux » Šeš, 2005-Kov-19 15:34

Tomskis rašė:nelabai cia ant vandens pavazinesi.

As turejau omenyje siltuoju metu laiku, nes as pvz prisipilu vandens, nes man tada geriau sildo, kadangi vanduo takesnis uz antifriza ir geriau prabega pro kaip manau uzakusi peciuka, aisku grynai vasara to nereikia, bet koki lietinga ir salta rudeni, tai maloniau kai silta o ne salta ora pucia 8)
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė ghetto » Šeš, 2005-Kov-19 23:57

Bildux rašė:
Tomskis rašė:nelabai cia ant vandens pavazinesi.

As turejau omenyje siltuoju metu laiku, nes as pvz prisipilu vandens, nes man tada geriau sildo, kadangi vanduo takesnis uz antifriza ir geriau prabega pro kaip manau uzakusi peciuka, aisku grynai vasara to nereikia, bet koki lietinga ir salta rudeni, tai maloniau kai silta o ne salta ora pucia 8)

O jei dar vanduo is vandentiekio, tai jam uzvirus kalkes ir nuseda radiatoriuose ;]

IMHO takumas antifrizo yra geresnis nei vandens.
Kill'em all
Vartotojo avataras
ghetto
Draugas

Standartinė thermo » Sek, 2005-Kov-20 14:22

Normali temperatura, tik kuro bake nenormaliai. Gal degalineje dirbi :idea: :?:
R19 16V ph1 (rides);
R sport 2006 cycle;
Renault Laguna II (o varge varge).
+37061604798, bet daznai nekeliu. Skype st.thermo
Vartotojo avataras
thermo
Narys

Standartinė ghetto » Sek, 2005-Kov-20 22:16

thermo rašė:Normali temperatura, tik kuro bake nenormaliai. Gal degalineje dirbi :idea: :?:

Su dujom va?in?ju, tai benzas gali ir u?silaikyti ;] Visada pasiruo??s dvikovoms prie ?viesofor? ;-)

?ia tokia temp. buvo su senuoju originaliu termostatu (gamintas 1992m), ?sid?jus nauj? (ala original? made in france ;), nukrito per pus? padalos.

Tai net nzn daba kur? laikyt naudojam? ;]
Kill'em all
Vartotojo avataras
ghetto
Draugas

Standartinė saulys » Pir, 2005-Kov-21 14:39

pas mane prie tokios temp. tai jau ventiliatorius ?sijungia
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė WhyDoes » Ant, 2005-Kov-22 00:48

saulys rašė:pas mane prie tokios temp. tai jau ventiliatorius ?sijungia

tai jis ir turi isijungt, atvesint iki vienos dideles padalos ir issijungt, tada vel kol neisyla isijungia...
1,7 mono 91'
SKC 706
Vartotojo avataras
WhyDoes
Draugas

Standartinė saulys » Ant, 2005-Kov-22 08:24

WhyDoes rašė:
saulys rašė:pas mane prie tokios temp. tai jau ventiliatorius ?sijungia

tai jis ir turi isijungt, atvesint iki vienos dideles padalos ir issijungt, tada vel kol neisyla isijungia...

Tai a? ir manau, kad pas man? viskas gerai
o ?iaip reikt? pasidaryt http://renault.hut.ru/19/karlson.html
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė Gint(...)as » Ant, 2005-Kov-22 08:42

Pas mane irgi pana?iai vis?laik rodo, kaip ?ia fotk?je matyti. O kai va?iuodamas nuo kokio kalno ?jungiu laisv?, variklio apsukos nukrinta iki 700-800 rpm, bet kaipmat ima kilti temperat?ra ir rodykl? vos ne sta?ia ? vir?? ?i?ri... :( Kai v?l ?jungi pavar?, apsukos sukyla iki 3000 rpm ar pan., temperat?ra staigiai krenta iki buvusios ar dar ?emiau... Tas pats ir mieste kam?tyje pastov?jus: stovint temperat?ra kyla gan greit, pradedi va?iuoti, ?meti antr?, tre?i? b?g?, ir rodykl? v?l s?da ?emyn.
Nemanau, kad tai yr normalu, ir ryt ?adu va?iuoti pas meistrus teisyb?s ie?koti. Pernai vien? varikl? jau i?me?iau perkaitint?, tad manau, kad b?dos yra au?inimo sistemoje ka?kur. Ar termostatas, ar pompa, ar dar koks nikis?..
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Standartinė saulys » Ant, 2005-Kov-22 09:03

Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?iai vis?laik rodo, kaip ?ia fotk?je matyti. O kai va?iuodamas nuo kokio kalno ?jungiu laisv?, variklio apsukos nukrinta iki 700-800 rpm, bet kaipmat ima kilti temperat?ra ir rodykl? vos ne sta?ia ? vir?? ?i?ri... :( Kai v?l ?jungi pavar?, apsukos sukyla iki 3000 rpm ar pan., temperat?ra staigiai krenta iki buvusios ar dar ?emiau... Tas pats ir mieste kam?tyje pastov?jus: stovint temperat?ra kyla gan greit, pradedi va?iuoti, ?meti antr?, tre?i? b?g?, ir rodykl? v?l s?da ?emyn.
Nemanau, kad tai yr normalu, ir ryt ?adu va?iuoti pas meistrus teisyb?s ie?koti. Pernai vien? varikl? jau i?me?iau perkaitint?, tad manau, kad b?dos yra au?inimo sistemoje ka?kur. Ar termostatas, ar pompa, ar dar koks nikis?..

A? manau, kad grei?iausiai pompa
Kai ?inosi rezultatus - prane?k , kas buvo, vis tik ?domu pagal simptomus ?inot gedim
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Standartinė Tevukas » Ant, 2005-Kov-22 09:53

Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius :)
Bet ka?ko kartais burbuliuot bakelyje pradeda :(
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Gint(...)as » Ant, 2005-Kov-22 10:04

Tevukas rašė:Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius :)

Vat kas ?domiausia - pas Tave bakelyje burbuliuoja, o pas mane bakelis prakti?kai be gyvyb?s ?enkl? ir pustu?tis :( O ventiliatorius i?vis tyli.
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Standartinė Tevukas » Ant, 2005-Kov-22 10:11

Gint(...)as rašė:
Tevukas rašė:Pas mane u?kaitus iki darbin?s temperaturos rodykl? u?kyla bi?ki auk??iau nei nuotraukoje ir isijungia ventiliatorius :)

Vat kas ?domiausia - pas Tave bakelyje burbuliuoja, o pas mane bakelis prakti?kai be gyvyb?s ?enkl? ir pustu?tis :( O ventiliatorius i?vis tyli.

U?verdas rei?kiasi kaista variklis labai :)

Nors ?ia manau d?l to, kad nenuorin?s sistemos gerai va?in?ju :(
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė Gint(...)as » Ant, 2005-Kov-22 10:19

Tevukas rašė:
Gint(...)as rašė:

U?verdas rei?kiasi kaista variklis labai :)

Nors ?ia manau d?l to, kad nenuorin?s sistemos gerai va?in?ju :(

Senas variklis man irgi taip kaisdavo: kai temperat?r? rodydavo artim? maksimaliai, i?sipl?timo bakelio probk?s fakti?kai neidavo atsukti - ?nyp?davo ir burbuliuodavo viskas ten... O ?itas variklis elgiasi kitaip: temperat?r? rodo auk?t?, kaip ir anam, bet bakelyje jokio burbuliavimo - jis praktik?kai tu??ias...
Na, manau, ryt-poryt sustatysim visk? ? vietas. O gal kaip tik - dar daugiau m?sli? atsiras? :D
Para?ysiu, kuo viskas baig?si.
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Standartinė Bildux » Ant, 2005-Kov-22 17:22

Gint(...)as rašė: O ventiliatorius i?vis tyli.

Nu jei ventiliatorius visai neisijungia, tai greiciausiai dacikas parejes kur apacioj keirej radiatoriaus pusej yra (is priekio ziurint).
Siaip reiktu nusipirkt, jei jis parejes (~30 lt naujas)
Pas mane tai kazkaip laidukai biski nekontacina, tai jei matau kad kartais vandens t' pakyla iki virsutines zymes ir nekrinta bei nepajuntu kad isijungia ventiliatorius, pajudinu tuos kontaktus ir vel kuri laika veikia.
O i bakeli pas mane pastoviai is virsutines mazos slangutes bega vanduo (ar taip turi buti?? mono) O pro bakelio dangteli gerai isilus po biski burbuliuoja antifrizas, kazkaip maniau kad del to jog labai uzsikimses peciukas ir slegis susidaro??
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Beginer » Pen, 2005-Kov-25 12:30

Tevukas sake kad pas ji antifryzas burbuliuto pradeda..
pas amne irgi burbuliuoja.
tai cia labai blogai? :?
R19 Chamade 1.7 Ph-I 1990 (neber)
Renault Laguna 2.0 1994
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Beginer
Draugas

Standartinė Gint(...)as » Pen, 2005-Kov-25 13:40

saulys rašė:
Gint(...)as rašė:Pas mane irgi pana?iai vis?laik rodo, kaip ?ia fotk?je matyti. O kai va?iuodamas nuo kokio kalno ?jungiu laisv?, variklio apsukos nukrinta iki 700-800 rpm, bet kaipmat ima kilti temperat?ra ir rodykl? vos ne sta?ia ? vir?? ?i?ri... :( Kai v?l ?jungi pavar?, apsukos sukyla iki 3000 rpm ar pan., temperat?ra staigiai krenta iki buvusios ar dar ?emiau... Tas pats ir mieste kam?tyje pastov?jus: stovint temperat?ra kyla gan greit, pradedi va?iuoti, ?meti antr?, tre?i? b?g?, ir rodykl? v?l s?da ?emyn.

A? manau, kad grei?iausiai pompa
Kai ?inosi rezultatus - prane?k , kas buvo, vis tik ?domu pagal simptomus ?inot gedim?

Taigi, vakar pasi?miau ma?in? i? meistriuko (gero pa??stamo)...
Tyrin?jo jis j? dvi dienas, band?, kaitino ir nustat?:
1. Gerai nedirba termostatas. Buvo pakeistas nauju.
2. Per auk?tai yra duj? ?rangos reduktorius. D?l to gali b?ti, kad darosi oro kam?tis au?inimo sistemoje. Reduktorius buvo nuleistas ?emiau apie 10 cm. Draugelis sak?, kad ka?kada vienoje "Mazdoje" ilgai ie?kojo gal? d?l au?inimo, kol galiausiai nenuleido ?emiau duj? reduktoriaus ir reikalai pasitvark?.
Po ?i? rekonstrukcij? ma?ina va?in?jant po miest? kaista ma?au, temperat?ros rodykl? iki tos 2/3 padalos beveik neu?kyla, arba i?kart atsiau?ina su ventilaitorium, cirkuliacija per bakel? yra. Kaip bus toliau - matysim, va?iuosiu va per ?ventes ? t?vi?k?, dar ?en ten, ir ?i?r?siu, k? ji parodys...
Vartotojo avataras
Gint(...)as
Stebetojas

Standartinė Ged@s » Pen, 2005-Kov-25 14:17

geriau papasakokit kas ten per spidometras ghetto nuotraukoje :?: :?: maksimalus greitis 140 :shock: :?: pas mane ir tai 180 atbasliuota... o 16V isvis 220 jei gerai pamenu...
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Standartinė > » Pen, 2005-Kov-25 14:21

Ged@s rašė:geriau papasakokit kas ten per spidometras ghetto nuotraukoje :?: :?: maksimalus greitis 140 :shock: :?: pas mane ir tai 180 atbasliuota... o 16V isvis 220 jei gerai pamenu...

ten mylios :)
Vartotojo avataras
>
Draugas

Standartinė Ged@s » Pen, 2005-Kov-25 14:27

Andre rašė:
Ged@s rašė:geriau papasakokit kas ten per spidometras ghetto nuotraukoje :?: :?: maksimalus greitis 140 :shock: :?: pas mane ir tai 180 atbasliuota... o 16V isvis 220 jei gerai pamenu...

ten mylios :)

:shock: rimtai :?:

ka, yra USA'vas variantas R19 :?: pas ghetto :?: ar cia ant prikolo pasidare :?: :roll:

p.s. R11 amerikancka ne viena karta maciau, bet R19... :?
Vartotojo avataras
Ged@s
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 41 svečių