babu rašė:tai va turiu tokia problema su pilnu baku nuvaziuoju 600km mano skaiciavimu rja 9/100km misriu vaziavimu. Siurblys geras turbina truputi pomaziai puciai degimas nustatytas varikliukas tepalo nerija viskas uoga tik kad kura rija.Ir kas svarbiausiai siltam varikliui gazuok negazaves juodo dumo nepamatysi, traukia pusetinai.Esu vaziaves su tokiu pat bet trauke daug geriau taciau juodo dumo sleifas mates.Seimininkas sake kad jam rija 7/100. Meistrai apziureja eina sonan negali nieko pasakyt o man jau atsibodo pilt bakan. Gal esat kas susidure su tokia problema.ir dar bakas uzsivakumuoja, bet nemanau kad del to sitiek rytu.
Uteniskis rašė:O jei dar r19 tD ir su intercooleriu,tai isvis gali mygt atsiputes kaip ir su bendzu tiesa, ar r19 uzsidega lempute prie kuro rodykles baigiantis kurui? ir kiek dar mazdaug buna like jei uzsidega?
Uteniskis rašė:Na kiek supratau,maniske mieste suvalgo ~8l salerkos, tai gana daug teks matyt kai bus babkiu varyt meistrams ja.... o kazi jei per kazkur gaudo biski ora i kura,gali padidet sanaudos? beje kuro misinys nesireguliuoja? kiek sake tipo rotorinis siurblys cia.nzn ka tai reiskia,bet sake ne taip paprasta ji sureguliuoti...
Uteniskis rašė:na cia ziurejau per praejusia savaite ziema ar ne net nzn,bet po nakties "-" temperatura,beto atstumai max 1,5-2km
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių