Karterio tarpin?: gal tik hermetikas?

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Karterio tarpin?: gal tik hermetikas?

Standartinė Fotografas » Pen, 2005-Bal-01 09:52

Laikas mano renkoj keisti tepala. Pries tai galvoju truputi mechanika pavaizduot. Leidzia kazkur pro tarpine labiau i prieki t.y. labiau link alkuninio veleno priekinio galo. Salnikas lyg tai laiko nes slaptu visas priekis. O pas mane tik vienoj padono pusej link masinos galo. Kazkur pas rusus skaitinejau, esa tarpines net nera tik hermetikas. Gal kas zinot is tikro?
R19 PhII 1,8 RT 94m.
ACK 553
---------------------------
NEKEN?IU GEZ
Vartotojo avataras
Fotografas
Draugas

Standartinė Tomukas » Pen, 2005-Bal-01 17:35

Maniskej yra.
Bet sake, kad kartais yra is gamyklos, o kartais tik hermetikas...
Galimas ir toks bajeris.
Tomas,
Renault 19 Phase II, 1.8 RT, pilkas
+37068686188
Vartotojo avataras
Tomukas
Draugas

Re: Karterio tarpin?: gal tik hermetikas?

Standartinė Vigis » Pir, 2005-Bal-04 08:40

Fotografas rašė:Laikas mano renkoj keisti tepala. Pries tai galvoju truputi mechanika pavaizduot. Leidzia kazkur pro tarpine labiau i prieki t.y. labiau link alkuninio veleno priekinio galo. Salnikas lyg tai laiko nes slaptu visas priekis. O pas mane tik vienoj padono pusej link masinos galo. Kazkur pas rusus skaitinejau, esa tarpines net nera tik hermetikas. Gal kas zinot is tikro?

Man buvo panasiai. Pamaciau, kad dugnine pasodinta tik ant hermetiko ir nutariau ideti tarpine. Isidejau, bet vistiek leido tepalus. Tada nuvaziavau Kemi servisa, kur meistrai ismete mano tarpine, prisuko dugnine tik su hermetiku ir pasake, kad tarpine netinka, nes dugnine turi gumbelius, kurie turetu isistatyti i karterio duobutes (skyles), bet istacius tarpine jie nebetelpa i karterio skyles del to blogai prisispaudzia.
Taciau mano atveju tepalai nenustojo teketi, kol nepakeiciau variklio riebokslio. :roll:
Vartotojo avataras
Vigis
Stebetojas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių