Kobee rašė:zodziu, pas mane varikliukas ryja tepalus, tai kaip suprantu jam jau chana:( manau reiktu keist varikli, tai vat ir parupo man kiek kainuotu toks malonumas? koki patartumet deti? dabar pas mane 1.4 karbas..
Uteniskis rašė:8) sutinku,man su sierra taip buvo,rijo tepalus nezmoniskai ir dumijo,pakeite voztuvu salnikelius ir visa tai dingo.Sake nei vieno net nepavyko sveiko seno nuiimti,visi buvo kaip kauliniai ir sutrukinejo i shipuliukus taip kad....manau nesiskubink su tuo variklio keitimu,nebent neturi kur det babkiu
Tomskis rašė:ziedai, rieboksliai, visa tai daveda iki kapitalkes. toks lewas variklis 1.4 karbas kainuos 150-200lt. gal dar maziau.
Andre rašė:Tomskis rašė:ziedai, rieboksliai, visa tai daveda iki kapitalkes. toks lewas variklis 1.4 karbas kainuos 150-200lt. gal dar maziau.
o gal dar lewesnis
Juk nesunku nusimti ir pasiziureti kas ten daros.
Jeigu tik reboksliukai tai jie po 4Lt kazkur. Kpl dar pigiau, o su darbais kaip kur
Kobee rašė:ne zmones, varikliui jau amen, reikia keisti.. tai va norejau paklaust, i koki patartumet keist? jei pas mane karbas, tai ir i varikli su karbu keist? ar su ipurskimu? PATARKIT!
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 24 svečių