Labas visiems:)
Va turiu tokia problemele su varikliu. Viskas prasidejo nuo to kad laiku nepasikeiciau pagrindinio dirzo ir nutruko jis man. Zinoma sulankste voztuvus ir teko daryti rimta remonta. Pakeitre man visus voztuvus, bet nepritryne, aletipo sake kad prisiplaks patys. ir galvos nenuslifavo, bet cia dar nieko butu. O pas man variklis 1.7 pilnas ipurskimas. Ir yra toks kazkoks laisvu sukiu voztuvas, tai jis kazkaip negerai veike, kai uzvedi varikli tai staugia nesavo balsu variklis, na nerezime dirba, o kai ikaista nenusimusa vistiek apsukos. O kai atjungi voztuva tai nusiramina. Aceit meistras sako kad jis sugetes, bet kai isardem ji tai pasirodo kad geras jis. Na galeciau ir be jo vazineti, bet kai salta masina ji uzgesta t.y. laisvu apsuku nera, kai pakaista tada jau nieko galima vazineti, bet labai svyruojanciai veikia, nepastoviai. O ziema jai kieme -6 jau jos neuzvesi jai nepatrauksi, o patraukus buna kad tik aant2 cilindru uzsiveda kol pramusa kitus tai laiko praeina. gal kas zinot kas galetu buti, ar cia jau geriau varikli pasikeist ir viskas. I diagnostika veziau, aceit padare, bet istikruju ne. buciau dekingas uz patarimus