kestukas222 rašė:uz benzina visom keturiom kazkas kazkur cia rase: dujos viryklems ar pan. nuo duju leciau reguoja akseleratorius, blogiau traukia (jei tikrai gera aparatura sudeta) o jei nekokia tai problemu dar daugiau. Juk sukure masina ant benzo vazinet tai reishkia ir vazinet ant BENZO reikia
Jolia rašė:o jei vazineju nedaug, pvz, po 200-300 km per menesi? As tik bijau, kad neistengsiu isidet brangios, o po pigiu isikisimu i mano masiniuko vidurius, tai griausiu nagus.
Tai kur det dujas? Kad butu pigiau ir gal su garantijom? Siulykit, kur jus dejot dujas?
Stalinas rašė:www.propanas.lt Kaina bus apie 1500lt II kartos duju iranga pas juos, cia viena is rimciausiu kaune dujas dedanciu firmu. Kur as dejausi dujas tau netiks, nes ten zmogus lizingu nedaro, o del kitu firmu as nezinau. Pagooglinti pabandyk, gal ka ir atrasi.
Bet zinok jog pigiai ir gerai nebuna Jei nori gerai, tai turi moketi, tad patarciau atsargiau ziureti i visokius garazinius dujininkus kurie esa deda dujas uz ~600lt.
random rašė:pas mane yra kelios irangos is dauztu auto, jei ka 250-300 lt, uz pastatyma sumokesi 150-200.
Stalinas rašė:www.propanas.lt Kaina bus apie 1500lt II kartos duju iranga pas juos
Reno rašė:kestukas222 rašė:uz benzina visom keturiom kazkas kazkur cia rase: dujos viryklems ar pan. nuo duju leciau reguoja akseleratorius, blogiau traukia (jei tikrai gera aparatura sudeta) o jei nekokia tai problemu dar daugiau. Juk sukure masina ant benzo vazinet tai reishkia ir vazinet ant BENZO reikia
Gaila, kad pas mane stabdziu stiprintuvas nuejes, eitume drago, tu su benzu, as - su dujom
random rašė:pas mane yra kelios irangos is dauztu auto, jei ka 250-300 lt, uz pastatyma sumokesi 150-200.
Jolia rašė:o jei vazineju nedaug, pvz, po 200-300 km per menesi? As tik bijau, kad neistengsiu isidet brangios, o po pigiu isikisimu i mano masiniuko vidurius, tai griausiu nagus.
Tai kur det dujas? Kad butu pigiau ir gal su garantijom? Siulykit, kur jus dejot dujas?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 57 svečių