Marius rašė:Kankinosi Liudas, o susitvarkyti pavyko, kai ismete ta eco sistemos kompa, dabar valgo nedaug tik 16L.
Negadinkit jus tu masinu, dviracio numegzti neiseis.
GTM rašė:duju nedaug ima, bet tepala litrais ryja
Reno rašė:GTM rašė:duju nedaug ima, bet tepala litrais ryja
Aga, plius 4 litai 150 kilometru. Na, bet po dvieju savaiciu manau puikuosiuosi nauju aparatu. Nu tiksliau kita sirdele savo masiniuke...
Reno rašė:A ko cia pykti - juk teisybe parasei
SHaras rašė:Beje, del traukos dujomis - padeda toks vakuuminis dozatorius, vietoj to paprasto varzto. Labai normaliai tada traukia.
mobilis rašė:Salutiniai efektai,kurie pasireiske vazinejant dujomis:
1. Jei duodi nepakakankamai apsuku,ypac 2,3 begiu, automobilis patrukcioja. Isvada: palyginus smulkmena,reikia iprasti prie to, ir padidinti reikiamu momentu apsukas.
2. Jei variklis pilnai uzkaites,kur nors sustoji,isjungi,po to vel iskarto uzvedineji(dar isilusi iki max), bet tik ant benzo, tai pradeda sokineti apsukos, buna nukrenta tiek,kad variklis uzgesta.Jei kuriant spusteli akceleratoriu ir permeta ant duju,viskas OK. Taip pat gerai, jei kuri salta ant benzo.Dujininkai tai aiskina tuom,kad i oro padavimo vamzdi ideta duju irangos detale,paduodanti dujas, sumazina oro srauta,todel ipurskimo kompas pradeda "blaskytis"
Tai tiek. Duju eda fantastic mazai. Na nesidraskau, uzkurineju ant benzo,prasildau,gal kilometra kita pravaziuoju ant benzo,bet vidutiniskai (miestas,uzmiestis) iseina apie 8,5l duju. )
WhyDoes rašė:kazkaip nesiderina man 16v ir dujos
GTM rašė:WhyDoes rašė:kazkaip nesiderina man 16v ir dujos
exaclty - po karaliais atsiprasant tada 16V reikalingas?
efka rašė:pas mane 1,8 S mono i su dujom. kas pasidare? kai masina neikaitusi su dujom vaziuoja gerai - traukia ir visa kita. nu bet kai isyla iki reikiamos temperaturos, vaziuojant ant zemu apsuku (2000 aps/min) gazo nepaduosi: pradeda dust, trukciot. ant dideliu (>3000 aps/min) kaip ir viskas tvarkoj. kame saknys???
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 32 svečių