Vidmux rašė:blemba uzkniso pas man irgi mistika, nzn cia po ko ar po tepalu keitimo ar po sankabos varkimo bet teaplai tai lasa pastoviai po masina buna juoda deme, gal cia pasekme to kad supiliau ne elf tepalus, jei taip tai gal jie dabar skistesni ir gal kanors galima pareguliuoti kad neleistu, o gal kai sankaba iseme o paskui nesusuko kanors normaliai, bet juk ten prie sankabos disko tepalai juk nesitasko ....
Vidmux rašė:buvo pusiau sintiteka is elf produkcijos, dabar agip pusiau sintetinis, blemba negi perskystas
Jolia rašė:Pas mane lasa tepalai, tad daznai tenka ziuret tepalu lygi. Viena savaite paziuriu, rodo vos vos daugiau virs minimumo. Dapyliau, rode ties puse (tarp grioveliu). Po savaites ziuriu- netoli maximumo. Kas cia gali but? Dapyliau tik litra. Toks jausmas, kad kazkas spalcia supyle kokius 3-4 litrus
WaTeRsHaDoW rašė:Jolia rašė:
dapylei tik litra? nebutu pigiau surasti problema del kurios dingsta tepalas ir pasalinti ja? ir pinigine platesne ir galvai lengviau...
Jolia rašė:Pas mane lasa tepalai, tad daznai tenka ziuret tepalu lygi. Viena savaite paziuriu, rodo vos vos daugiau virs minimumo. Dapyliau, rode ties puse (tarp grioveliu). Po savaites ziuriu- netoli maximumo. Kas cia gali but? Dapyliau tik litra. Toks jausmas, kad kazkas spalcia supyle kokius 3-4 litrus
Stalinas rašė:Hm... 150lt uz darba, tai sakyciau labai jau pigiai. Man KEMI uz sankabos pakeitima norejo 200lt, tai teko sankaba pas drauga garaze paciam keistis. O alkuninio veleno salnika pakeisti dar daugiau darbo negu sankaba. idomiai cia su tomis kainomis... 150lt sakyciau tikrai maza kaina tada...
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 63 svečių