Tevukas rašė:Pas mane po variklio taisymo prad?jo u?virin?t vanduo
Bildux rašė:Tevukas rašė:Pas mane po variklio taisymo prad?jo u?virin?t vanduo :roll:
tevukas zinok ir pas mane tas pats daros po praktiskai tokios pat problemos, kuria tu turejai. Anksciau vandens rodykle budavo tarp tu dvieju padalu per viduri, dabar pastoviai beveik ant paskutines viengubos linijos, kartais ir biski uz jos. Buna uzeina tai per kokia 10 sek vandens temperatura per puse padalos nukrinta, o siaip pavaziuoji kokius 2-3 km ir jau veikia ventiliatorius islipus.
Siaip meistrai plove sistema, tai galvoju kad ziauriai uzkiso peciuka, nes ir taip buvo uzsikises. Jei tikrai zinociau kad tame problema, tai gal ir pakeisciau ta peciuka, o gal ir ne, nes jau nervai nelaiko kiek pinigu ta masina suryja
o jei i tema kalbant , tai pas mane tokia bajerio nebuvo. Gal nenuorinta sistema, bet nelabai manau tiketina
Kesha rašė:Pas mane irgi tas pats. Rodykl? pakyla iki paskutin?s padalos ypa? jei kam??iuose pastovi. Kaip nuorint pasakykit, gal man pad?s...
Vikis rašė:Kesha rašė:Pas mane irgi tas pats. Rodykl? pakyla iki paskutin?s padalos ypa? jei kam??iuose pastovi. Kaip nuorint pasakykit, gal man pad?s...
Atsuki issipletimo bakelio kamsti ir palieki varikli ant laisvu apsuku, kol neisisijungia ventiliatorius, ta prasme, kol pilnai neatsidaro termostatas ir ziuri i bakeli ten turetu burbuliuoti, is sistemos iseina oras, ir dapili skyscio laikas nuo laiko.Bent jau pas mane taip nusiorina, Siaip buna specialus varztas radiatoriuje, kuri atsuki ir uzsuki kai pradeda skystis begt. Jei temperatura pakyla, o ventiliatorius neissijungia, vadinasi ieskok problemos kitur : saugikliai, temperaturos davilis, ventiliatoriaus varikliukas, uzsikises peciukas...
Vikis rašė:Daviklis arba termostatas, kiek gi galima sakyt. Na dar pati sistema kazkur gali buti uzsikisusi, ausinimo radiatorius pvz.
Makalas rašė:Nepyk, bet paskaityk savo posta parasei: peciukas uzsikises. Todel ir klausiu, nes pas mane tai jis tiksliai uzsikises, bet kazkaip abejoju, kad del to su ausinimu galetu buti problemu
Vikis rašė:kaip kituose renukuose nezinau, bet labai abejoju jog peciuko uzsikisimas itakoja ausinima
Vikis rašė:visai atskiros slangos eina i peciuka
Bildux rašė:Vikis rašė:visai atskiros slangos eina i peciuka
Tiesiog dabar lieka atviras klausimas kaip teisingai isversti - zhikleris
Ar tiesiog tai ausinimo skyscio pralaidumo ribotuvas ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 46 svečių