Vidmux rašė:1.7 mono ~9 litrai skyscio, piliau kazkoki zalia berods po 5 lt/litra, tipo po metu vel reikia keisti, siule raudona, o tas virs 10 man atrodo kainavo litras, bet tas 5 metus tipo naudojamas
ASSASSIN rašė:tai vat ir pasiskaiciau kaip zmones prisipyle elite antifryzo per puse metu sudroze visiskai nauja radiatoriu..
Wateris rašė:Vidmux rašė:1.7 mono ~9 litrai skyscio, piliau kazkoki zalia berods po 5 lt/litra, tipo po metu vel reikia keisti, siule raudona, o tas virs 10 man atrodo kainavo litras, bet tas 5 metus tipo naudojamas
Man regis klysti.. 4,5 ltr. O tuo paciu kaip galima suzinoti kokios spalvos skystis pas mane supiltas?
Tomskis rašė:Wateris rašė:Vidmux rašė:1.7 mono ~9 litrai skyscio, piliau kazkoki zalia berods po 5 lt/litra, tipo po metu vel reikia keisti, siule raudona, o tas virs 10 man atrodo kainavo litras, bet tas 5 metus tipo naudojamas
Man regis klysti.. 4,5 ltr. O tuo paciu kaip galima suzinoti kokios spalvos skystis pas mane supiltas?
o pas tave bakelio nera? i radiatoriu pilas? jei yra bakelis tai atidarai ir pamatai kokios spalvos:) jei raudonas viduj tai raudonas, jei ne tai zalias, o jei ne tai vanduo:)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 53 svečių