Dovydas rašė:..o mano 1.7mono ..
(07:03:04) ..R19 PHII 1994m. 1.7i..
Ell-Bee rašė:dovydai kazkodel mano 1,7 mono vidutines sanaudos per 1900km ivairiais rezimais yra 7,5l, taigi gal aks netvarkoje su varikliu
Tevukas rašė:Dovydas rašė:..o mano 1.7mono ..
.... prie? va?iuojant pa?ild?ius varikl?..
Ell-Bee rašė:pozerukas, pas mane tokios sanaudos su benzinu, su daznu agresyviu vairavimu ir is tu 1900km 700km pravaziuoti uzmestyje, o mieste didesne dali vazineta krautu automobiliu, todel ir sakau kad tikrai vidutines, siaip uzmiestyje i 5,5-6l sutelpu nesidraskydamas
Tomskis rašė:Tevukas rašė:Dovydas rašė:..o mano 1.7mono ..
.... prie? va?iuojant pa?ild?ius varikl?..
nuo kada shildant neima benzo?
Tevukas rašė:O ?inai, kad pa?ild?ius varikl?, o ne va?iuojant ?altu varikliu i? karto suvalgys kuro ma?iau pa?ild?ius?
pozherukas rašė:Tevukas rašė:O ?inai, kad pa?ild?ius varikl?, o ne va?iuojant ?altu varikliu i? karto suvalgys kuro ma?iau pa?ild?ius?
Nedaug te tereikia - nors minute (ypach zhiema tai efektyvu) yra l.gerai. Su dujom tai netgi butina (pagal dujininku rekomendacijas), kad membrana yshiltu. Tas pats yra sakytina ir apie mashinas su turbinom, shiuo atveju tai po greito vazhiavimo ir sustojus reiktu neuzhgesinti kury laika, kaip ir aparatam su katalizatoriais.
Kazhkada su zaporozhiechiu aplamai nebuvo ymanoma vazhiuoti su shaltu varikliu zhiema (zhinoma jeigu uzhsikurdavai ), o rusai iki shiol zhiguliukus tebeshildo ir kai ash su fokusu shalta zhiema tik uzhsikures ishdriftinau ish kiemo - JIE buvo panikoj. Nepadejo aishkinimai, kad tai naujos kartos mashina, kad jau tepalai ir pati tepimo sistema ish esmes yra kita ir panashiai...
Mylekit savo mashinikes - jos atsilygins tuo pachiu, like to moterishkei ryte y lova kavos atneshti, o vakare galva paglostyti
P?V?Z? rašė:Niekai tie ?ildymai - jau seniai gamintojai NErekomenduoja ?ildyti. Galb?t turi prasm?, kai variklis negra?iai dirba vos u?k?rus per ?al?ius, bet bent a? va?iuoju i?kart, i?imtis b?t? kai tenka langus nuo ledo atitirpdyti
P?V?Z? rašė:Niekai tie ?ildymai - jau seniai gamintojai NErekomenduoja ?ildyti. Galb?t turi prasm?, kai variklis negra?iai dirba vos u?k?rus per ?al?ius, bet bent a? va?iuoju i?kart, i?imtis b?t? kai tenka langus nuo ledo atitirpdyti
9-10 l mieste daug ar nelabai sunku spr?sti, jei kasdien kam??iuose nestovi saky?iau tikrai daug. Su 7-8 galima prasisukti, tik ne Vilniuje (sp?ju). ?inoma, nuo va?iavimo manieros labai priklauso.
ner rašė:dabar atejo laikai tai mieste 15 litrukiu tai Blynas net nebeapsimoka su dujom vazinet
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 29 svečių