Beginer rašė:bildukai ir tevukai matau nusimanot apie dujas, tai gal pasakytumet kiek % galima uzpilti duju i baliona jei yra apsauginis voztuvas?
Kazkur skaiciau, kad 80%, teisybe?
Ir dar klausimas jums. Jei varai ant duju ir jos baigiasi tai automatiskai persijungia i benza ar ne?
Beginer rašė:bildukai ir tevukai matau nusimanot apie dujas, tai gal pasakytumet kiek % galima uzpilti duju i baliona jei yra apsauginis voztuvas?
Kazkur skaiciau, kad 80%, teisybe?
Ir dar klausimas jums. Jei varai ant duju ir jos baigiasi tai automatiskai persijungia i benza ar ne?
Beginer rašė:Pas mane irgi tas pats, tai vat man ir idomu ar ta "Auto" padetis perjungia is duju i benza ar ne... Kazkaip itariu, kad nelabai...
Tevukas rašė:Nuo degalin?s priklauso jei n?ra apsauginio vo?tuvo. Pvz pas mane ? 30 litr? talpos balion? prileid?ia 27 litrus duj?
Bildux rašė:Kad benzo siurblys turi pastoviai dirbt ir ant duju, ka tik buvo ta tema diskusija, Faktas tas, kad taip turi buti.
Vikis rašė:Bildux rašė:Kad benzo siurblys turi pastoviai dirbt ir ant duju, ka tik buvo ta tema diskusija, Faktas tas, kad taip turi buti.
Kur cia taip buvo diskutuota ir kam to reikia kad jis dirbtu?
Bildux rašė:Tevukas rašė:Nuo degalin?s priklauso jei n?ra apsauginio vo?tuvo. Pvz pas mane ? 30 litr? talpos balion? prileid?ia 27 litrus duj?
Kiek duju uzpila priklauso ir nuo baliono voztuvo ir nuo degalines to tipo voztuvo. Bet reikalaujama kad negali buti nustatyta daugiau nei 80% viso turio, gali paskaityt prie kiekvienos degalines duju yra parasyta
I mano 60 ltr baka ipila 43.5 - 45
Lukoil'e pripila maziau nei Statoil'e
O ir duju baliono voztuvas po biski devisi. Pradzioj pries beveik 3 metus man bet kurioj degalinej i tuscia max 43.3 ipildavo, o dabar visose daugiau kaip 44 ltr ipila. Netikiu kad visos degalines voztuvus nureguliavo
Kad benzo siurblys turi pastoviai dirbt ir ant duju, ka tik buvo ta tema diskusija, Faktas tas, kad taip turi buti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 58 svečių