Nelsas » Pir, 2005-Lap-21 19:53
Pas mane kart? ?i?riu de?inys (keleivio) prie?r?kinis ko tai ne?iba.Ka?kaip iki technikin?s taip ir varin?jau.To r?ko kaip ir nepasitaik?.Prie? technikin? reik?jo lempas reguliuot,tai tuo pa?iu sakau pa?i?r?kite ir prie?r?kin? t?.Veiksmas vyko "Helijo ratai",Kaune Jonavos gatv?j.Tai prad?jo ?i?r?t.Var?tai tie i? priekio tai be ?ans? asukt.Tada pak?l? ma?in?,ir krap?tyti prad?jo t? viet? kur Bildux ra?o.Pur?k? kokiu tai skys?iu.Matyt d?l kontakt?.Tai u?sidegdavo,tai v?l nedegdavo.Nu vienu ?od?iu pur?k?,krap?t?.Deg? jau tas prie?r?kinis.Tai u? vis? t? malonum? 40,- lit? pa?m?.Lemp? sureguliavimas kiek ?inau apie 10,- lit? tekainuoja.Nu sakau ar nebus man kad po kokios savait?s v?l tas prie?rukinis u?ges ant visai.Ne,ka tu,sako jis man.Jau ten kur a? taisau tai antr? kart? prie to pa?io lyst nereikia.Tipo jau labai geras meistrelis.Nu k? pravariau technikin?,ir k? j?s manot.Akurat,po kokios savait?s v?l renu?k? su vienu degan?iu prie?r?kiniu.Netur?jau laiko va?iuot v?l pas t? auksarank?.Bet vis dar kartais pagalvoju,kaip jis man porino,kad jau ten kur a? k? nors taisau,tai antr? kart? ten nag? ki?t nereikia.Grei?iausiai Leliuk taip ir bus kaip Bildux sako.