pries rukines

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

pries rukines

Standartinė Leliukas » Pir, 2005-Lap-21 09:54

gal kas susidure su tokiu veiksniu, kaip priesrukiniu priekiniu zibintu neveikima?
Man buvo taip kad, prdege vienas gabaritas ir pastebejau kad ir pries rukines neveikia :( , tai patikrinau lemputes, perziurejau saugiklius, bet nieko neradau, lemputes sveikos, saugiklio lempu neradau :? . Pagalvojau kad gal ligegreciai pajungta per gabaritus, bet va pasikeiciau gabarita o priesrukines vis vien neveikia :( ka daryti?
R19, 1.8 mono, 93m. 860413888
Vartotojo avataras
Leliukas
Draugas

Standartinė Bildux » Pir, 2005-Lap-21 12:21

Man kartais per duobes pavazinejus atsipurtydavo kontaktas priesrukiniu pajungimo, ten toj vietoj kur nuo priesrukiniu ateinantys laidai jungiasi i tokia fyshke kabancia bent ph1 pries radiatoriu ant priekinio balkio vidines puses
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Nelsas » Pir, 2005-Lap-21 19:53

Pas mane kart? ?i?riu de?inys (keleivio) prie?r?kinis ko tai ne?iba.Ka?kaip iki technikin?s taip ir varin?jau.To r?ko kaip ir nepasitaik?.Prie? technikin? reik?jo lempas reguliuot,tai tuo pa?iu sakau pa?i?r?kite ir prie?r?kin? t?.Veiksmas vyko "Helijo ratai",Kaune Jonavos gatv?j.Tai prad?jo ?i?r?t.Var?tai tie i? priekio tai be ?ans? asukt.Tada pak?l? ma?in?,ir krap?tyti prad?jo t? viet? kur Bildux ra?o.Pur?k? kokiu tai skys?iu.Matyt d?l kontakt?.Tai u?sidegdavo,tai v?l nedegdavo.Nu vienu ?od?iu pur?k?,krap?t?.Deg? jau tas prie?r?kinis.Tai u? vis? t? malonum? 40,- lit? pa?m?.Lemp? sureguliavimas kiek ?inau apie 10,- lit? tekainuoja.Nu sakau ar nebus man kad po kokios savait?s v?l tas prie?rukinis u?ges ant visai.Ne,ka tu,sako jis man.Jau ten kur a? taisau tai antr? kart? prie to pa?io lyst nereikia.Tipo jau labai geras meistrelis.Nu k? pravariau technikin?,ir k? j?s manot.Akurat,po kokios savait?s v?l renu?k? su vienu degan?iu prie?r?kiniu.Netur?jau laiko va?iuot v?l pas t? auksarank?.Bet vis dar kartais pagalvoju,kaip jis man porino,kad jau ten kur a? k? nors taisau,tai antr? kart? ten nag? ki?t nereikia.Grei?iausiai Leliuk taip ir bus kaip Bildux sako.
Vartotojo avataras
Nelsas
Draugas

Standartinė rwt » Pir, 2005-Lap-21 22:10

atsigulk po masina atjung viena priesrukini pakrapstyk kontaktus poto kita, atsidaryk kapota ties radijatorium (per viduri ties balkiu) atjunk fishke kuri eina i priesrukinius zibintus, tik atsargiai nes pirstus susipjaustysi i radijatoriaus ploksteles nes priejimas nekoks =] viska pravalyk kokiu wd-40 ar dar kokiu marmaliuku ir turetu veikti.
O seip tai priezastys dvi yra, pirma laidai atjungti (blogas kontaktas),
antra tavo jungiklis sugedes salone isimk ir su testeriu patikrink ar jis nesuluzes ar vapshe veikia..
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Nelsas » Pir, 2005-Lap-21 22:20

O tai jungiklis tur?t? b?t gerai.Vienas prie?r?kinis tai dega.Kontaktai kaip sakai ?ia bus prie ko itariu.Reiks ?i?r?t.Kad dabar ?alta gult po ta mano ma?iniuk?.Reguliosiu v?l ?viesas (reikia po avarijos),tuo pa?iu tegul ir pa?i?r?s.Bet jau ? "Helijo ratus" tai nevarysiu.Nors reikt?.I? principo.
Vartotojo avataras
Nelsas
Draugas

Standartinė Audrenas » Pen, 2005-Gru-30 19:18

?domu, kaip ten i?siima lemput?s?
Man irgi vienas nustojo ?viesti, ne?inau, gal net perdeg?, nor?jau i?imti pasibandyti - neatsisuka. O apgraibom nesugeb?jau lemput?s i?traukti. Gal kas pasakys bent ? kuri? pus? reik?t? sukti t? gum?, kad ji nusimaut??
Nors i?girdus apie kontakt? problemas, pa?i?r?siu ir ten.

I?ties t? prie?r?kini? man per kelis metus neprireik? ir jau?iu nebeprireiks, nes ?. jos ten ?vie?ia, jau geriau su trumpom...
Be to, nes?moningos geltonos spalvos, bet ?ia jau pranc?zi?ki senieji ?statymai kalti (prie?r?kin?s prival?jo b?ti geltonos).
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Standartinė Ell-Bee » Pen, 2005-Gru-30 22:44

siaip 19 renuko priesrukines labai gerai sviecia...
Važineju Renault Laguna mk2
Renault Espace 98` 2.0L (kazkur Lietuvoj)
o skraidžiau su R19 93` ph2 1.8 16V Sidabrine (Parduota)
+37060604866
http://www.darlina.lt R19klubo nariams nuolaidos :)
Ieskokit manes adresu ell-bee@r19klubas.lt
Vartotojo avataras
Ell-Bee
Narys

Standartinė Leliukas » Pir, 2006-Sau-09 20:08

Ell-Bee rašė:siaip 19 renuko priesrukines labai gerai sviecia...

Tiesa, sakai, tik tada kai jos dega:)
O jus buvote teisus vidurine fiske durniu valioja:) tai reik pravalyti prie progos:)
R19, 1.8 mono, 93m. 860413888
Vartotojo avataras
Leliukas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 41 svečių