Arvis rašė:As taip padariau su visomis keturiomis durelemis ir dabar dziaugiuosi. Atsidarineja kuo puikiausiai
nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
GTM rašė:nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
pas mane irgi nerakina... :/ reikia su raktu rakineti...
Arvis rašė:GTM rašė:nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
Tai matyt irgi uzszele.
Ten tas visas tepalas kazkaip sutirsteja ir varikliukas nebepajegia atkelt.
Arvis rašė:nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
Pas mane tai centrinis bagazine rakina. Jei nori galetume kokia diena pasiziuret. Jei galima bus patvarkysim. O jei ne tai nors pasiziuresim
GTM rašė:Random tu varikliuku neturi? beje kaip ten su palange? neatsirado dar skyletos?
GTM rašė:Arvis rašė:GTM rašė:nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
Tai matyt irgi uzszele.
bet su raktu labai lengvai rakinejasi... pasuki rakteli "takst" toksai pasigirsta ir atsirakina... su uzrakinimu tas pats tik i kita puse.. o va kodel signalizoka ijungus nesirakineja bagazine tai nzn 1men pragyvenau su atidaryta bagazine kol pastebejau... aciu dievui kad subo ir kitu daigtu neisnese tfu tfu tfu
Aroonas rašė:GTM rašė:Arvis rašė:GTM rašė:nate rašė:o bagazines spyna irgi centrinis turi rakint ? ar cia pas mane neveikia...
Tai matyt irgi uzszele.
bet su raktu labai lengvai rakinejasi... pasuki rakteli "takst" toksai pasigirsta ir atsirakina... su uzrakinimu tas pats tik i kita puse.. o va kodel signalizoka ijungus nesirakineja bagazine tai nzn 1men pragyvenau su atidaryta bagazine kol pastebejau... aciu dievui kad subo ir kitu daigtu neisnese tfu tfu tfu
Pas mane durys rakteliu rakindavosi, o signalke neuzhrakindavo, tai ishardes duris pripurskiau WD40 kur tik kas judejo ir dabar viskas rakinasi )
Arvis rašė:Taigi spynos vidurius galima perrinkt ir tiks tas raktas
SerZaS rašė:Va. va. Girdejau kad kazkaip galima - pats sukinejau rankuose - o kaip padaryt taip ir nesupratau. Ji ten visa uzspausta... Kokiu budu ardyt?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 27 svečių