Frenzy rašė:Nesiveda R19, kai "siltas" variklis. Ant salto viskas tvarkoje. Pavaziavus variklis uzsyla, uzgesinus ir bandant uzvesti jis nesiveda, vedant "chiaudo". Palaukus kokia valanda kol atsals jis uzsiveda.
Kas jam gali buti?
Pas mane R19, 93m, 1.7, mono ipurskimas, benzas.
Frenzy rašė:kas gal zinot kaip su tom kompiuterinem diagnostikom yra. kiek paskambinejau tai jie vilciu mazai duoda kad ka issiaiskins, nes tipo dujos idetos ir nelabai gali rast priezasti.
gal kas daretes? ir kur?
Frenzy rašė:kazkokia mistika su ta mano masinike. dabar pora dienu pavazinejau, lyg ir nieko, vedasi gerai, tfu, tfu,tfu.... susitares del diagnostikos, tik nezinau ar verta daryti dabar?
korablikovas rašė:Va pas mane lygiai tas pats - ir problemos prasideda kelias dienas nevazinejant. Tai pakeitus paskirstytojo dangti bedos baigesi?
Beje kaip radai toki gedima?
rwt rašė:tik jei keisi dangteli nepirk is turgelio tokio rudo uz 15lt nes dribs blogiau nei su senu. o orginalus nepigiai kainuoja su svytuokle tarpine ir paciu dangteliu 150 LT dar garantija duoda 3men. cia kaune pirkau renault centre kur muravos sankryza.
Stalinas rašė:Na jei kazkur prie "muravos" tai turbut turejo galvoje Sostena, tai manau jog ten orginalus dangtelis su skriejiku 150lt
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 35 svečių