maksikas rašė:Paprasciausiai tik nusipirkes jokiu bedu nemaciau isskyrus degalu valgyma nezmoniska, bet truputi pavazinejus pastebejau daug bedu, tuoj as jas jum ir aprasysiu:
1. Sukinejant vaira kazkas traska kairiame rate
2. Labai blogai vedasi.
3. Kazkoks traskejimas is prietaisu skydelio vazioujant dideliu greiciu, bet viska rodo gerai.
4. Neveikia ilgu sviesu perjunginetojas.
5. Neimanoma nusistatyt abeju veidrodeliu i kaire puse, neveikia, elektra pas mane.
6. Kai viska sujungi t.y. sviesas, valytuvus, sildyma, gabaritus ir pries rukines zvimbia salone, tik nzn kas, kazkur is bardacioko sklinda.
7. Blogai syla galinis langas kas 3 sildo.
8. Salone viskas braska vazioujant "plytiniu" keliu.
9. Bagazinej irgi kazkas dungsi.
10. Daxuja ryja.
11. Variklyj kazkas ciksi, bet kaip man aiskino servise tai sako cia taip purkstukai veikia ar kazkas pns...
12. Na ir dar begale smulkiu dalykeliu...
Zinancius sitas bedas ir sprendimus butu gerai kad kanors parasytumete. Labai noreciau susitvarkyt, jai nebus brangu...
maksikas rašė:Paprasciausiai tik nusipirkes jokiu bedu nemaciau isskyrus degalu valgyma nezmoniska, bet truputi pavazinejus pastebejau daug bedu, tuoj as jas jum ir aprasysiu:
1. Sukinejant vaira kazkas traska kairiame rate...
Irmantas rašė:Dar neteko girdeti, kad kazkas nusipirko masina uz 1000euru ledine ir dar vazinejo 10 metu be gedimu.
RS rašė:vat man dar kas patika R19, tai kad labai patogios sedynes. Kiek vaziavau su kitomis masinomis, trigubai brangesnemis, tai ten ne taip patogu buvo, kieta ir pan.
RS rašė:Nemanau kad kas cia yra nusteikes pries vokiskas ar japoniskas masinas. gal nusiteikes pries ju kulta ir garbinima. Siaip tai nervina tas poziuris, kad jei jau vazineji pvz Audi ar BMW ar dar kokiu prestiziniu auto tai jau esi visa galva aukstesnis uz kitus.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 22 svečių