RS rašė:Kiek zinau pas R19 turi buti toks reguliatorius, kurio pagalba galima reguliuoti galiniu stabdziu stabdymo jega. Pas mane jo nera, matyt pries parduodamas kazkas ji islupo. tai itariu kad galiniai mano stabdziai silpnai stabdo. dar ant stendo ruosiuosi patikrint. tai kyla keli klausimai:
1. Ar sudetinga ta reguliatoriu idet?
2. Kiek jis kainuoja?
3. Ir ar turi blokuotis galiniai ratai maksimaliai nuspaudus stabdi pvz ant zvyro. Pas mane nesiblokuoja net ant ledo, kaledeles tikrai geros, cilindriukai irgi tikrai geri. ABS nera.
rwt rašė:ishsamiai papasakojai =] tik beda kad po kiek laiko vel rankinis kaliosas pasidaro ir nieko nestabdo :/
Stalinas rašė:O kurioje vietoje randasi tas stabdziu jegos paskirstymo reguliatorius? :/
Vigis rašė:rwt rašė:ishsamiai papasakojai =] tik beda kad po kiek laiko vel rankinis kaliosas pasidaro ir nieko nestabdo :/
O po kiek laiko nestabdo? As kasmet (kas 18-20 tukst) perreguliuoju ir uztenka.
O RS gali pabandyti gerai isvalyti kaladeliu ispletimo savireguliavimo mechanizmus, ko servise paprastai nedaro, gal tada kaladeles geriau issiples ir prades geriau stabdyti.
Murzius rašė:siaip pas mane ir kaladeles geros ir cilindriukai ledas, nera ir nebuvo jokio reguletoriaus, o vat galas isvis nestabdo.paciam pagrindiniam mazge po kapotu mandzetukas yra toks nekaltas, susidevi jis, ir nestabdo galas......nes ko tik zmones nedare, ir sveicia kaladeles ir keicia ir bugnus blizgina ir cilindriukus mankstina
isardai, istrauki ir veziesi ji i parduotuve nes stabdziu sistemos dazniausiai uzraso jau nebeiskaitysi, pakeisi salnykucius ir vel kaip formule stabdys
bubka rašė:bet juk stabdziu magistrales eina istrizai (viena magistrale priekiniam desiniam ir galiniam kairiam, o kita likusiems) ir jei centrinio cilindro manzetas pareitu, tai nestabdytu vienas prieky ir 1 gale arba visi 4? Juk taip?
Pas mane galiniai ratai uzspausti ir silpnokai stabdo, bet problema tai pastoviai uzrudyjanciame rankinio stabdzio kaladeliu ispletimo irenginyje bugnuose.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 52 svečių