egasas rašė:O jej masina stovi pora valandu ir jau visiskai atvesias variklis o tas tarskejimas vis dar girdisi. Tai kiek ten ta vandenuka gali stumdyt?? Man atrodo kad kazkas sugede... Gal kas zino kas???
egasas rašė:O jej masina stovi pora valandu ir jau visiskai atvesias variklis o tas tarskejimas vis dar girdisi. Tai kiek ten ta vandenuka gali stumdyt?? Man atrodo kad kazkas sugede... Gal kas zino kas???
Irmantas rašė:egasas rašė:O jej masina stovi pora valandu ir jau visiskai atvesias variklis o tas tarskejimas vis dar girdisi. Tai kiek ten ta vandenuka gali stumdyt?? Man atrodo kad kazkas sugede... Gal kas zino kas???
Lygiai 10 minuciu dirba, po kiekvieno mases ar variklio isjungimo.
egasas rašė:sugedes cirkuliacinio varikliuko valdymas
Audr?nas rašė:Ne 16V mano, tik 66kW,
Melom rašė:egasas rašė:sugedes cirkuliacinio varikliuko valdymas
O tai kiek kainuotu pakeist ir ar daug darbo???
Bildux rašė:Audr?nas rašė:Ne 16V mano, tik 66kW,
Tai tie siurbliukai tik pas 16V tera, nesuprantu kam slieku ieskai ten, kur ju nera
Audr?nas rašė:?iaip parodyt galiu kur ?montuotas, jei ?domu
Audr?nas rašė:Prie progos nufotkinsiu Tik ne?inau kaip ?ia nuotraukos ?dedamos. Na, gal surasiu.
Bet j?s juk ?inote - po radiatorium ar?iau grei?i? d???s toks "patronas" ir gan plonos ?arnos eina ?... Ir d?zgia taip ?velniai, lyg bitut?
Su 66 kW versija problem: nete manualai yra "paprastiems" ir 16V, deja man neviskas tenai tinka
Audr?nas rašė:Bildux rašė:Audr?nas rašė:Ne 16V mano, tik 66kW,
Tai tie siurbliukai tik pas 16V tera, nesuprantu kam slieku ieskai ten, kur ju nera
Mene kvailu laikai? Seniau burzg?, dabar ne... Ir matyt d?l tos prie?asties dabar u?gesini ir i?kart ?sijungia ventiliatorius. Seniau to nebuvo per jokius kar??ius. Tada u?kuriu ir po pus?s minut?s gesinu - ventiliatorius nebeu?siburzgia, o u?vedu kad skystim?l? pravarin?t, nes tu??iai radiatori? au?ina - ne varikl?. U?k?rus ventiliatorius kone i?kart i?sijungia...
?iaip parodyt galiu kur ?montuotas, jei ?domu
Audr?nas rašė:Savitak? cirkuliacija manau jokiame ?iuolaikiniame variklyje neveiks, vien kanal? konfig?racija tam netinkama. Radiatorius tur?t? stov?ti kiek auk??iauvariklio, kaip prie? ger? ?imt? met? ir kanalai negali eiti auk?tyn-?emyn...
Esu labai neatidus: jau buvo schema ?mesta truput? auk??iau, mano variklis ir yra F3N-742
http://www.renault.hut.ru/19/peregrevf3n742.html
Gal kas pasakys kur stovi rele 573? Visi?kai n?ra laiko kuistis - milijonas darb?
rwt rašė:wateri, cia megana turi pazystama, nezinai kaip ten su tuo vintiliatorium, nes pas ja jis pradeda sukti po uzkurimo praejus 5 sekundem :/ sake anksciau taip nebuvo ir poto uzgesinus varikli nors ir uzkaitini normaliai nesisuka is karto sustoja. paziurejau prie radijatoriaus du kazkokie lyg ir davikliai stovi tryju laidu. Bet kai tik uzkuria nesisuka ventiletorius praiena kokios 5 sekundes kazkas visai kitoj pusej kaip rele susujungia is pradeda suktis nors shaltas variklis =] vnz strage shit.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių