ir vel del uzvedimo

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

ir vel del uzvedimo

Standartinė falkas » Pir, 2006-Lie-10 22:36

Sveiki,yra tokia problema,kad R19 1,8 monoipur?kimas ,kartais u?sivedin?ja vis? savait? be problemu,o kartais neu?siveda i? ryto,kartais prasiva?in?ji pusdien? sustuji ir nebesiveda,palauki pusvaland? u?siveda,kartais reikia palaukti dien?,meistrai nieko nepadaro praskanavus kompiuteriu nerodo jokiu gedim?,kai nesiveda neb?na kibirk?ties,gavau patarima vedant klibinti HOLO daviklio laid?,ne?inau ar ?ia sutapimas bet paklibinus laid? u?siveda ,sakykit gal kam pana?iai yra buv?,ka?in ar man badyti keisi laid?,ar holo davikl? su visu laidu nes reikia klibinti nuo holo daviklio iki sujungimo
falkas
Naujokas

Standartinė ErikasStudentas » Tre, 2006-Lie-12 09:24

sveikas pas mane irgi tas pats , buna , net nezinau ka daryti , reikes varyti i servisa ir paziuresiu ka ten pasakys , as tai ir zvakes pakeiciaus ir tos laidus kur ant zvakiu uzsideda, jau mane tai pradeda nervinti , kartais
Vartotojo avataras
ErikasStudentas
Stebetojas

Standartinė jaura » Tre, 2006-Lie-12 19:14

Mano auto buvo, kad panel?s ?viesos u?sidega, o pats neu?siveda, jokio garso nei?leid?ia vedamas. Akumas geras, starteris irgi. Nuvariau ? servis?, sako viskas gerai. Nes vien? kart? u?sivesdavo, kit? ne, pagal nuotaik?. Nuvariau pas elektrik?, surado problem?- tiesiog kartais nebuvo kontakto tarp u?vedimo spynel?s ir starterio. Sutvark?, dabar vargo nematau. Bent su u?vedimu :D
Vartotojo avataras
jaura
Stebetojas

Standartinė rwt » Tre, 2006-Lie-12 22:52

to falkas: su neuzsivedimu problemu turejau DAUG =] paieskok mano postu rasi tikrai atsakyma. jei trumpai tai yra toks aukstos itampos "trafas" =] kuris gamina kibirksti zvakem..
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 19 svečių