Monas_ rašė:Chillum'ai jei tokias kainas siulo tai as tau tada siulau apslinakyt Siauliuose. Duju iranga + idejimas + doumentai priklausomai nuo baliono kainuotu nuo 700 iki 850Lt max. Meistrai deda dujas jau 11metu, pazystu kam montavo i 1.8 16v (du tokius pazystu) abu be problemu lakste, paskui i paprastus 1.7 ir i 1.8s(mano) dejo jokiu problemu nebudavo, paskui is pazystamu dar dejosi pas ji vienas su Laguna 2.0 16V, tam biski buvo bedu, nes is karto biski ne toki maisytuva ideje buvo, nepaskaiciavo motoro galios, o paskui perdare ir viskas ore jau 4menesiai kaip laksto ir dar kruva visokiu renault modeliuku pereje, nuo safrano iki espase 3 grand. Rankas turi ir nera brangininkai. Jei nori galiu duot numeri pasiskambinsi pats, pasakysi kame yra ir viska suderinsi. O tas kelias valandeles kol montuos iranga as mielai i svecius uzkvieciu ka turetum ka veikt pasirpinsiu
Ell-Bee rašė:Taigi svedijoj buti antra rugpjucio savaite sorry uz OT
vidmux rašė:dujos idetos nuo 2004 08 09, siandiena pirma karta kazko nesupratau nes duju reduktorius buvo visas baltas apserksnijes, vnz:
...
Monas_ rašė:Kiek man zinoma i visus modelius kuriuose yra veikiantis Liamda zondas yra montuojami emuliatoriai, kitaip su tuo modeliu nepavaziuosi normaliai. Galima apsieit, bet tada emuliatoriu reikia atjungt visai, neverta.
Mano pazystamo meistro kontaktai:
Kestas, mob.: 8 676 97648, Siauliu raj, Kairiai
Paskambinus pasakyti kad nuo Laimono is Siauliu su Renault 19.
Zmogus paprastai nesiskelbia niekur kad dirba po darbo, visi papildomi darbai yra rekomenduoti per pazystamus.
vidmux rašė:dujos idetos nuo 2004 08 09, siandiena pirma karta kazko nesupratau nes duju reduktorius buvo visas baltas apserksnijes, vnz:
7 ryto nepagavau bajerio
beveik isvaziavau is siauliu, pries tai isipyliau lukoile duju,o po kiek laiko pradejo gesti masina, nebetraukia kai duodi apsuku tiek ant benzo tiek ant duju, nacert, siaip netaip dasigavau iki radviliskio, pakeliu kapota o ten dudju reduktorius visas baltas, apsesrksnijes, nesupratau najerio kodel
Chilum rašė:Monas, o kaip su garantijom?
Apie lizinga turbut ne negalvot
Chilum rašė:nu va sutariau bezdaline utenoj susideti uz 1100lt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 20 svečių