rasyte rašė:500 lt. geras pasiulymas. kaune dare kaip ir visad. o vilniui tai siule uz 1200 lt. tai pasiunciau po velniu kad isdurineja nes sank. komplektas renuskei apie 350 lt. o darbai apie 150 - 200lt svyruoja.
Vikis rašė:Darbas tai taip, o va sankabos komplekta paieskojusi gerai galejau beveik ir dvigubai pigiau nusipirkt, priklausomai koks tavo renuko variklis...
V a i d a S rašė:man pavizdziui isminimo guolis barska, tai reik viska komplekta pikrt? ir kiek kainuotu?
Vikis rašė:V a i d a S rašė:man pavizdziui isminimo guolis barska, tai reik viska komplekta pikrt? ir kiek kainuotu?
Jei pats keisi tai gal ir apsimoka tik guoli pakeist, nes jei jau guolis i pabaiga, tai ir visa sankaba "ne nuliova", kaip kad pats rasai apie varikli, turetu buti...
Vikis rašė:1.4 - 1.7 sankabos komplektas 228lt, 1.8 16V 306lt.(siuo metu nebeturim, po poros savaiciu tik), isminamas guolis 42lt. VALEO nauji originalus,
V a i d a S rašė:sakai siuo metu neturim, tai cia kokia firma? Kaune atstovybe yra?
TaipeR_KnS rašė:pas mane idomi problema bet cia nuo gimimo kai pakeiciau visa sankabos komplekta problema ziauriai nenervuoja bet kartais nespagu ypac ishlipus ish kitos mashinos pas mane sankabos pedala ishmynus iki beveik puses jau galima begi mesti sankaba pati neveda bet pav kai ishvietos ishvazineji labai susipurto variklis nera to tokio shvenaus perejimo reikia labai tiksliai pataikyti variklio apsukas kad jis nesipurtitu atrdo kad kaip su soprtine lekciau pedalas normalus toks ispudis kad kai atleidineji sankaba lyg prashokinetu ji ir kazkaip variklis pradeda purtytis turit minciu ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 36 svečių