apsukos

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

apsukos

Standartinė PhII » Ket, 2006-Rgp-17 16:49

kai uzkuri masina apsukos iskart automatiskai pakyla iki 2500 ir po to vel nusiramina iki 1000 ar tai normalu ar kokia problema? ir dar antifrizas kazko rudas darosi beje gal zinot kam tie laidai prie priekiniu sedyniu pajungti?
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Re: apsukos

Standartinė Bildux » Ket, 2006-Rgp-17 18:07

_PhII_ rašė:kai uzkuri masina apsukos iskart automatiskai pakyla iki 2500 ir po to vel nusiramina iki 1000 ar tai normalu ar kokia problema?
Realiai per daug. Siuo metu pradzioj tikrai neturetu buti daugiau nei iki 1500 rpm

_PhII_ rašė: ir dar antifrizas kazko rudas darosi
Ausinimo sistemos rudys. Renault tai iprastas reiskinys

_PhII_ rašė:beje gal zinot kam tie laidai prie priekiniu sedyniu pajungti?
Oro pagalviu davikliai
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė PhII » Ket, 2006-Rgp-17 20:14

aisku aciu uz paaiskinima, suprantama neturetu apsukos virsyti normos bet virsija ir tikrai nezinau to priezasties
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Standartinė dzumis » Ket, 2006-Rgp-17 21:33

D?l apsukim? tai pirmiausia reik?t? su?inoti, koks tiksliai yra tavo ma?inyt?s motoriukas :)
Galiu para?yti, kaip reguliuojasi 1,7 mono su Renix ?pur?kimo sistema:

1. Variklis u?gesinamas (jis turi b?ti ??il?s iki darbin?s temperat?ros).
2. Atidaromas kapotas, atsistojama prie de?inio priekinio sparno, pasilenkiama ir ?i?rima po oro filtru. Apa?ioje matyti "gazo" troso galas, jis prikabintas prie ant droselio a?ies pritvirtinto "pusm?nulio". Atleidus "gaz?", "pusm?nulio" apatinis kra?tas atsiremia ? tok? juod? plastikin? st?mokl? su var?teliu gale. Tai yra laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko st?moklis. Atjungiame nuo motoriuko, kuris yra dar ?emiau, "fi?k?" (liet. - ki?tuk?).
3. U?vedame varikl?. Apsisukimai tur?t? b?ti apie 3000 aps/min , jeigu apsukos tokios - einam ? 5 punkt?, jei ne- skaitom toliau.
4. Apsukos reguliuojamos sukin?jant var?tel?, ? kur? remiasi droselio "pusm?nulis" (i?sukant apsisukimai kyla, ?sukant- krenta).
Kartojame 3 ir 4 punktus, kol bus pasiektas reikiamas rezultatas (3000 aps/min).
5. Prijungiame "fi?k?" (liet. - ki?tuk?) prie laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko.
6. U?darome kapot?.
7. Gero kelio!

Analogi?kai galim sureguliuoti ir "siemens" (ar bosh?) mono sistem?.
D?l daugiata?kio ?pur?kimo meluoti nenor??iau...

Tai tiek. S?km?s!
Vartotojo avataras
dzumis
Stebetojas

Standartinė dzumis » Ket, 2006-Rgp-17 21:38

... O d?l laid? po s?dyne, tai argi ten ne pirotechnini? dir?o ?tempikli? laidai?
Mano renu?k?j vairuotojo oro pagalv? i?vis niekur neprijungta- atskiras ?rengimas su nuosavu ?montuotu davikliu
:nod:
Vartotojo avataras
dzumis
Stebetojas

Standartinė PhII » Pen, 2006-Rgp-18 08:07

nu net nezinau technineme pase parasyta 1721 kub. cm (man rodos tai reiskia 1.7) o ant masinos parasyta 1.8 mono ipurskimas bet man panasiau i karbiuratoriu o kokiuos firmos tai nezinau

P.S. kaip atrodo tas oro filtras? :paranoid:
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Standartinė PhII » Pen, 2006-Rgp-18 08:21

dzumis rašė:... O d?l laid? po s?dyne, tai argi ten ne pirotechnini? dir?o ?tempikli? laidai?
Mano renu?k?j vairuotojo oro pagalv? i?vis niekur neprijungta- atskiras ?rengimas su nuosavu ?montuotu davikliu
:nod:

o ka situose renukuose oro pagalves net yra?
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Standartinė PhII » Pen, 2006-Rgp-18 15:20

dzumis rašė:D?l apsukim? tai pirmiausia reik?t? su?inoti, koks tiksliai yra tavo ma?inyt?s motoriukas :)
Galiu para?yti, kaip reguliuojasi 1,7 mono su Renix ?pur?kimo sistema:

1. Variklis u?gesinamas (jis turi b?ti ??il?s iki darbin?s temperat?ros).
2. Atidaromas kapotas, atsistojama prie de?inio priekinio sparno, pasilenkiama ir ?i?rima po oro filtru. Apa?ioje matyti "gazo" troso galas, jis prikabintas prie ant droselio a?ies pritvirtinto "pusm?nulio". Atleidus "gaz?", "pusm?nulio" apatinis kra?tas atsiremia ? tok? juod? plastikin? st?mokl? su var?teliu gale. Tai yra laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko st?moklis. Atjungiame nuo motoriuko, kuris yra dar ?emiau, "fi?k?" (liet. - ki?tuk?).
3. U?vedame varikl?. Apsisukimai tur?t? b?ti apie 3000 aps/min , jeigu apsukos tokios - einam ? 5 punkt?, jei ne- skaitom toliau.
4. Apsukos reguliuojamos sukin?jant var?tel?, ? kur? remiasi droselio "pusm?nulis" (i?sukant apsisukimai kyla, ?sukant- krenta).
Kartojame 3 ir 4 punktus, kol bus pasiektas reikiamas rezultatas (3000 aps/min).
5. Prijungiame "fi?k?" (liet. - ki?tuk?) prie laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko.
6. U?darome kapot?.
7. Gero kelio!

Analogi?kai galim sureguliuoti ir "siemens" (ar bosh?) mono sistem?.
D?l daugiata?kio ?pur?kimo meluoti nenor??iau...

Tai tiek. S?km?s!

pas mane isvis gazo trosas baigesi po ipurskimo karbiratoriumi is kaires o po desine yra kazkoikia nedidele dezute ant kurios puikoujasi zymaus mobiliaku gamintojo logotipas motorola
be to gazo pedala galima dar i save patraukt gerus 2 cm. autoservise man sake kad sitoks apsuku svyravimas uzvedus yra normalus
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Standartinė Tomskis » Šeš, 2006-Rgp-19 00:26

_PhII_ rašė:nu net nezinau technineme pase parasyta 1721 kub. cm (man rodos tai reiskia 1.7) o ant masinos parasyta 1.8 mono ipurskimas bet man panasiau i karbiuratoriu o kokiuos firmos tai nezinau

kadras :D :D tokia juoda deze, dazniausiai apvali, ovalo formos. is virsaus gali buti vienas ar trys varztai, is sonu segtukai. viduj guli oro filtras.
Renault Clio 91m 1.4 RN [:AEM052] NEBER!!!
Renault Megane 96m. 1.6 66kw (Parduota)
Opel Combo 07m. 1.4 16v valdiska
Vartotojo avataras
Tomskis
Draugas

Standartinė Tevukas » Šeš, 2006-Rgp-19 08:10

Pas mane saltam apsukos benzu 2000, dujom 1500.
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Standartinė PhII » Pir, 2006-Rgp-21 08:29

Tomskis rašė:
_PhII_ rašė:nu net nezinau technineme pase parasyta 1721 kub. cm (man rodos tai reiskia 1.7) o ant masinos parasyta 1.8 mono ipurskimas bet man panasiau i karbiuratoriu o kokiuos firmos tai nezinau

kadras :D :D tokia juoda deze, dazniausiai apvali, ovalo formos. is virsaus gali buti vienas ar trys varztai, is sonu segtukai. viduj guli oro filtras.

AI NU TAI KAZKAS SAKE KAD ORO FILTRAS TURI BUTI DESINEJE, APACIOJE, BET PAS MANE TOKIO NERA TODEL IR KLAUSIU GAL CIA KOKS IPATINGOS FORMOS FILTRAS KAD AS JO NEMATAU?
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Standartinė X-Pert » Šeš, 2006-Rgp-26 21:28

po karaliais, jei nezinai kur oro filtras tai geriau tu prie tos masinos isvis nagu nekisk, vaziuok kol sustosi :) :) :) tai maziau ges:) :) :)
Kas Kam Neaisku ???
[renault19]
Vartotojo avataras
X-Pert
Stebetojas

Standartinė V a i d a S » Šeš, 2006-Rgp-26 21:52

jooo... gali but kad pas tave ipatingas automobilis ir sugebejimai neeiliniai...
Paveikslėlis
Honda civic 89m. 1.4 16v
R19 phII 93m. 1.8, 16v negyvas, nuejo dalim.
VW Passat B6 07m. 2.0TDI
Vartotojo avataras
V a i d a S
Narys

Standartinė PhII » Sek, 2006-Rgp-27 07:20

o kaip gi
Vartotojo avataras
PhII
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių