Realiai per daug. Siuo metu pradzioj tikrai neturetu buti daugiau nei iki 1500 rpm_PhII_ rašė:kai uzkuri masina apsukos iskart automatiskai pakyla iki 2500 ir po to vel nusiramina iki 1000 ar tai normalu ar kokia problema?
Ausinimo sistemos rudys. Renault tai iprastas reiskinys_PhII_ rašė: ir dar antifrizas kazko rudas darosi
Oro pagalviu davikliai_PhII_ rašė:beje gal zinot kam tie laidai prie priekiniu sedyniu pajungti?
dzumis rašė:... O d?l laid? po s?dyne, tai argi ten ne pirotechnini? dir?o ?tempikli? laidai?
Mano renu?k?j vairuotojo oro pagalv? i?vis niekur neprijungta- atskiras ?rengimas su nuosavu ?montuotu davikliu
dzumis rašė:D?l apsukim? tai pirmiausia reik?t? su?inoti, koks tiksliai yra tavo ma?inyt?s motoriukas
Galiu para?yti, kaip reguliuojasi 1,7 mono su Renix ?pur?kimo sistema:
1. Variklis u?gesinamas (jis turi b?ti ??il?s iki darbin?s temperat?ros).
2. Atidaromas kapotas, atsistojama prie de?inio priekinio sparno, pasilenkiama ir ?i?rima po oro filtru. Apa?ioje matyti "gazo" troso galas, jis prikabintas prie ant droselio a?ies pritvirtinto "pusm?nulio". Atleidus "gaz?", "pusm?nulio" apatinis kra?tas atsiremia ? tok? juod? plastikin? st?mokl? su var?teliu gale. Tai yra laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko st?moklis. Atjungiame nuo motoriuko, kuris yra dar ?emiau, "fi?k?" (liet. - ki?tuk?).
3. U?vedame varikl?. Apsisukimai tur?t? b?ti apie 3000 aps/min , jeigu apsukos tokios - einam ? 5 punkt?, jei ne- skaitom toliau.
4. Apsukos reguliuojamos sukin?jant var?tel?, ? kur? remiasi droselio "pusm?nulis" (i?sukant apsisukimai kyla, ?sukant- krenta).
Kartojame 3 ir 4 punktus, kol bus pasiektas reikiamas rezultatas (3000 aps/min).
5. Prijungiame "fi?k?" (liet. - ki?tuk?) prie laisv? apsisukim? reguliavimo motoriuko.
6. U?darome kapot?.
7. Gero kelio!
Analogi?kai galim sureguliuoti ir "siemens" (ar bosh?) mono sistem?.
D?l daugiata?kio ?pur?kimo meluoti nenor??iau...
Tai tiek. S?km?s!
_PhII_ rašė:nu net nezinau technineme pase parasyta 1721 kub. cm (man rodos tai reiskia 1.7) o ant masinos parasyta 1.8 mono ipurskimas bet man panasiau i karbiuratoriu o kokiuos firmos tai nezinau
P.S. kaip atrodo tas oro filtras?
Tomskis rašė:_PhII_ rašė:nu net nezinau technineme pase parasyta 1721 kub. cm (man rodos tai reiskia 1.7) o ant masinos parasyta 1.8 mono ipurskimas bet man panasiau i karbiuratoriu o kokiuos firmos tai nezinau
P.S. kaip atrodo tas oro filtras?
kadras tokia juoda deze, dazniausiai apvali, ovalo formos. is virsaus gali buti vienas ar trys varztai, is sonu segtukai. viduj guli oro filtras.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių