Stringa stabd?iai (diskiniai)

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Stringa stabd?iai (diskiniai)

Standartinė Audrenas » Šeš, 2006-Rgs-30 22:39

Tokia problem?l?, kuri? pasteb?jau tik kai ?m? dvokti ir r?kti vienas galinis ratas :D
Nor?jau ardyti, tik j?g? pritr?ko. Bandysiu kit?kart. Gal pasakysit, nesunkiai sutvarkoma, ar ten kreipian?iosios pasimir?? Jos lyg ir tepamos ka?kuo. O gal reik?t? eit ? ?rot?..?
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Standartinė Audrenas » Pir, 2006-Spa-02 16:51

Joki? id?j?? Niekam stabd?iai dar nestrigo?
Tiesa, man irgi pirm?kart teks juos tvarkyti, i? tur?t? penki? ve?im?...
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Standartinė Bildux » Pir, 2006-Spa-02 17:48

Siaip jei stringa stabdziu mechanizmas, tai galima suportus restauruot (galima ir paciam nusipirkus remont komplekta gymyciu), galbut stringa stumokliukas, tada ji reikia keist, nebrangiai kainuoja . Bet jei stringa rankinio mechanizmas, tai niekas neapsiima remontuot. Nebent renault rankinio mechanizmas zenkliai kitoks nei kitu auto.
As jau baigiu is proto iseit del stabdziu strigimo, per pora menesiu tris kartus uzstrige buvo (viso apie 400 lt) , ir vel man rodos kazko stringa :(
Beje, gerai kad tu pastebejai kai pradejo rukti ratas, as tai pastebejau kai pradejo dzergzti metalas i metala (kaladeles vienos puses sudilo iki metalo) , o buvau isvykes, ir reikejo grizti ~ 300 km. Atpratau stabdyt :D
(ex) R19 Ph1 TSE '89 fotogalerija
Vartotojo avataras
Bildux
Narys

Standartinė Audrenas » Ant, 2006-Spa-10 13:29

Ap?i?r?jau. Buvau apard?s, ap?i?r?jau suporto kreipian?i?sias, atrodo lyg gra?ios - blizga, bent galai po gumyt?m. St?mokliukas sunku pasakyti.
I?sia?kinau, kad trinasi tik vidin? kalad?l?. Logi?kai m?stant, kreipian?iosios, kitaip abi pus?s tur?t? trintis pana?iai.
Tuo pa?iu labai atlaisvinau rankin?, pirmu ?sp?d?iu ma?iau stringa, nes kaista tiek, kad pir?t? galima nulaikyti, rei?kia apie 50 laipsni?.
Reik?s darkart ardyti, nes nenu?mus disko kreipian?iosios nei?sitrauk? pilnai diagnozei nustatyti, vamzdelio juk nesinori atjungin?ti.
Vartotojo avataras
Audrenas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 45 svečių