petras rašė:Labas. Kai raktel? pasuki iki ribos u?vedymo ar jis rodo. Jei rodo viskas gerai, nes u?vedus bent pas mane ir kitus kas turi reno 19 nerodo. Jis parodo kiek yra motore tepalo prie? u?vedant. Man u?vedant rodo beveik iki galo, pas kitus ?vairiai kam kaip tepal? valgo ar kei?iant jo ?pil?. Tai tiek.
GTM rašė:petras rašė:Labas. Kai raktel? pasuki iki ribos u?vedymo ar jis rodo. Jei rodo viskas gerai, nes u?vedus bent pas mane ir kitus kas turi reno 19 nerodo. Jis parodo kiek yra motore tepalo prie? u?vedant. Man u?vedant rodo beveik iki galo, pas kitus ?vairiai kam kaip tepal? valgo ar kei?iant jo ?pil?. Tai tiek.
nu kad ne.. pas mane ir uzvedus rodo... kai tapke uzmini rodykle irgi pakyla....
ndrew rašė:o tai ka tada rodo 16V tapke uzmynus?
Reno rašė:Galiu tau tik pasakyti, kad kai nera tepalo, tai ant pavarotu prietaisu skydelis graziai raudonai nusvinta...
Reno rašė:Galiu tau tik pasakyti, kad kai nera tepalo, tai ant pavarotu prietaisu skydelis graziai raudonai nusvinta...
Tomux rašė:Jei tiesa, kad ten rodo tepalo slegy tai pas mane kazkas negerai nes saltas lipa ant raudono o pasiles krenta an raudono. Tai kame cia priezastis? Tepalo siurblys grybauja ar kas?
Tomux rašė:Jei tiesa, kad ten rodo tepalo slegy tai pas mane kazkas negerai nes saltas lipa ant raudono o pasiles krenta an raudono. Tai kame cia priezastis? Tepalo siurblys grybauja ar kas?
Melom rašė:Tai kaip supratau pasilus varikliui tepalo slegio rodykle turi buti ant raudono?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 32 svečių