Kalnapilis rašė:na jai vaziuojant staigiai paspaudus gaza uzkyla tik apsukos ir tik poto pradeda begetis po truputi reiskia sankaba bus
RimuX rašė:Sankaba buksuoja, gali but kad sankabos diska reiks keist jei frikcine medziaga iki metalo nusitrynusi
Bildux rašė:Jei sankaba buksuoja, tai sankabos diska mazu maziausia reiks keisti. Tuo paciu patartina ir isminamaji guoli pasikeit. Jei sankaba mindosi labai kietai - gali tekti ir diskatoriu pasikeisti.
Tokiu atveju varyk i servisa. Darbas kainuos 200-250 lt.
RimuX rašė:nA tavo zinai as automechanika lankiau tiesa su antru kursu problemu iskilo tai nebaigiau, bet ziniu uztektinai igavau + 3 masinas savo rankom esu isrinkes dalim, taip kad raukiu as viska, RENAULT 11 isardziau, HONDA CIVIC ir MOSKVICH 2140 ir puikiai zinau kaip viskas veikia ir jei kokia daly ne jos vardu pavadinau tai dar nereiskia kad nieko nezinau, juk ant daliu kai jas ardai nebuna pavadinimu surasyta, o tu uuot parises mane kaip turetu buti teisingai apiputojai mane! Argi sitaip grazu?!
Ignatio rašė:
jei antras - ten yra toks reikalas moniniam kaip automatinis patsosas, kuriame, kaip aš įtariu, yra droselio sklendės padėties daviklis, kuris fiksiuoja kada droselis pilnai uždarytas ir kada silpnai pravertas
pile rašė:labas. tas greitis kyla kartu su su ta rodykle kur apsukas rodo, bet kaip palėtintai, po to atsigauna ir viskas normaliai... užvakar sankabos trosas nutrūko vidury gatvės ) tai buvo strioko hehe...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 52 svečių