Kobe rašė:Sveiki, mire mano akumas ir reikia pirkt nauja, tai norejau paklaust keliu amperu man butu geriausia pirkt. Pas mane renault 19 chamade, 90m , 1.4, benzinas. Dekui
Reno rašė:Kobe rašė:Sveiki, mire mano akumas ir reikia pirkt nauja, tai norejau paklaust keliu amperu man butu geriausia pirkt. Pas mane renault 19 chamade, 90m , 1.4, benzinas. Dekui
Tai pirk toki, koks buvo...
Marius rašė:Per stiprus irgi negerai. Generatorius pastoviai nedakraus ir reik vel greitai ismesti Reikia ir generatoriu stipresni deti.
Marius rašė:Per stiprus irgi negerai. Generatorius pastoviai nedakraus ir reik vel greitai ismesti Reikia ir generatoriu stipresni deti.
Vdm rašė:Na ne?inau kaip ten su r19, bet kai t?vas nusipirko stipresn? akum? negu nurodyta popieriuose tai buvo b?d? su (berods starterio) ?epet?liais... ussvildavo jie ar koks ten brudas atsitikdavo.. bet esm? kad negerai b?davo.. o pakeitimas nepigus.. tai va.. nesi?av?kit galingais akumais.... viskas vykdavo ant passat `88m , dyzelio.
WhyDoes rašė:o pas mane kartais dega ta lempute ant spydiko, kur akuma rodo. Tarkim vaziuoji gatve ir pradeda mirkset... kazi cia spidikas puliuoja ar kazkas su akumu ? o gal kox generatorius nekrauna... zodziu gal kas susiduret irgi ?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių