Irmantas rašė:O ar ne pigiau butu nusipirkti tvarkinga naudota
Nes galima rasti 100-150lt ribose.
random rašė:Ja, ja neardyk, neapsimoka. D???: 150 lt (tel. 860053908), pasakyk kad klubietis.
Tomukas rašė:Nu cia neatspesi.
O kas tavo dezei?
Chilum rašė:pas mane situacija tokia:
buvo keiciamas pusasis. Tas galas kur eina i deferenciala buvo istrauktas be vieno ziedelio - jis liko viduje, nes iskristi tikrai negalejo. Po poros dienu prapuole 3 ir 5 saiba. Isvada tokia, kad jis kazkur dezej uzstrigo ir neleidzia jungti begiu. Numanomas taisymas, tiesiog atidarymas ir istraukimas to shudelio, arba statymas naujos dezes
ALUS rašė:Chilum rašė:pas mane situacija tokia:
buvo keiciamas pusasis. Tas galas kur eina i deferenciala buvo istrauktas be vieno ziedelio - jis liko viduje, nes iskristi tikrai negalejo. Po poros dienu prapuole 3 ir 5 saiba. Isvada tokia, kad jis kazkur dezej uzstrigo ir neleidzia jungti begiu. Numanomas taisymas, tiesiog atidarymas ir istraukimas to shudelio, arba statymas naujos dezes
mano renukui buvo subyrejes vienas is kryzmutes guoliu. kai dejo nauja paklausiau meistro, ar skeveldros kur greiciu dezej neuzstrigs. pasake, kad kiek perrinkinejo greiciu deziu, niekada nieko nerasdavo, visus guolio likucius i dulkes sutrina ir vsio
random rašė:Kiek ?inau 5 ?aiba yra brangiausia d??i? remonte, taip kad drasiai gali paleisti ant metalo savo de??, beje koki? 30 lt gausi( u? diuraliumini).
Audrius rašė:O tai mieste 5 shaibos niekad neijungi
Edvis rašė:Tai pyzdec tavo 5 saibai GTM. Tikriausiai kokios tai yvores jau isdilo. Pakeitimas kainuos kaip uz gera, dezes nuemimas+pastatymas+yvores+gal ir darbas
Edvis rašė:Manyciau nelabai, nors pasidomesiu. Vis tik 16V smarves daugiau turi ir perkrovos pas jy didesnes, tai nuo paprastos nelabai laikys, nebent TD deze detum, tai ir pavaros pailget?
random rašė:Kiek ?inau 5 ?aiba yra brangiausia d??i? remonte, taip kad drasiai gali paleisti ant metalo savo de??, beje koki? 30 lt gausi( u? diuraliumini).
Vdm rašė:GTM, o taigi pas tave ir senoj kur va?in?jai PH1 irgi spjaud? ar ne, jeigu ne tai bent jau dabar sak? spjaudo ? ir k? tu toms d???ms darai ?
Irmantas rašė:16V deze skiriasi nuo paprastos,1 ir 2 begis trumpesni.
Mes turim gera 16V deze ,jei kam kada nors prireiks
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 30 svečių