Tomukas rašė:Visi pavasario laukia, o ABS tai ziema labiausiai reikalingas.
LAyOut rašė:Tomukas rašė:Visi pavasario laukia, o ABS tai ziema labiausiai reikalingas.
Gal pasirodysiu kaip chainikas, bet paklausiu tieisia - ar ABS yra standartiniam komplekte ar juos ten gamindavo pagal uzsakyma? Klausiu nes nesu tikras, kad pas mane tox dalykas yra. Indikatoriu prietaisu skydelyje maciau, jis nedega.
Manishke R19 1994 1.8 RT. Net oro pagalve imontuota
LAyOut rašė:Tomukas rašė:Visi pavasario laukia, o ABS tai ziema labiausiai reikalingas.
Gal pasirodysiu kaip chainikas, bet paklausiu tieisia - ar ABS yra standartiniam komplekte ar juos ten gamindavo pagal uzsakyma? Klausiu nes nesu tikras, kad pas mane tox dalykas yra. Indikatoriu prietaisu skydelyje maciau, jis nedega.
Manishke R19 1994 1.8 RT. Net oro pagalve imontuota
Tomukas rašė:GAlima man atrodo ne tik pas dylerius.Ten stebuklu nera. Ant dugno, jei neklystu, sujungimai laidu yra.Ten ir galima patikrint.
O Sostenoj 80lt/val, bet man atrodo tau ir 30 min pilnai uzteks. T.y. 40lt.
Edvis rašė:Vien zo ABS tik galingesnese variklio modifikacijose dedamas t.y. 16V (135-136)ag arba (109-112)ag varikliuose.
dMk rašė:Edvis rašė:Vien zo ABS tik galingesnese variklio modifikacijose dedamas t.y. 16V (135-136)ag arba (109-112)ag varikliuose.
Nenoriu kabintis ir ne d?l pik?io bet R19 16v b?na tiktai 99kW(135AG) ir 101kW(137AG)
petras rašė:Tai jei gale bugniniai stabd?iai rei?kia be ABS, BET PAS MANE PRIEKYJE LAIDAI ATEINA, NES NE SENIAI KEI?IAU PRIEKINES KALAD?LES. ?DOMIAI JOS BUVO I?SID?V?JUSIOS, I? VIDAUS PLIKAI IKI METALO BEVEIK, O I? I?OR?S BEVEIK NESUSID?V?JUSIOS. GALE IRGI KA?KOKIE LAIDAI ATEINA, BET ?D?MIAU NEAP?I?R?JAU.
dMk rašė:Tie laidukai tai kaladeliu davykliai. Su bugniniais stabd?iais ABSo nera. O del to kad i? vienos puses i?sidevejusios o i? kitos beveik ne, tai pas mane ta pati problema tik gale, manau kad suportas blogai vaik?to jei taip, tai reikes valyti ir tvarkyti, Autoaibeje pasake kad vieno suporto remontas 65Lt Aisku galima ir pa?iam i?ardyt, bet dabar ?altoka.
Tomukas rašė:GAlima man atrodo ne tik pas dylerius.Ten stebuklu nera. Ant dugno, jei neklystu, sujungimai laidu yra.Ten ir galima patikrint.
O Sostenoj 80lt/val, bet man atrodo tau ir 30 min pilnai uzteks. T.y. 40lt.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių