Arizona rašė:as biski gal ne i tema pas mane tokia situacija, atainu ryte, uzsikuriu masina ryte ant benzo vaziuoju i darba viskas tvarkingai, kol masina nepasyla iki darbines temperaturos, tada pist ir pradeda uzgesineti, uzkuriu vel gesta, dirbtinai su pedalu laikau apsukas kad negestu sankryzoj, nelaikai vel pist gesta kas galetu buti??? ant duju viskas tvarkingai, zvakes zvaklaidziai neseniai pakeistos beda tik ant benzo
SlowJamz rašė:na jei apie apsukas, o jei purskalas ir ryte uzkurus apsukos laikosi nuo 2 iki 3 tukst. sildai sildai nekrinta pagazuoji kiek daugiau nukrenta. bet ir vaziuojant kartais nuspaudi sankaba o apsukos lieka pakibusios ties 2 tukst. be to kartais buna jei palieki ant laisvu pradeda taip lyg pulsuot krenta apsukos vos ne prie gesimo vel jas pakelia ir taip pulsuoja atrodo kartais netgi uzgesta. Kas galetu buti?
hermis rašė:tai čia tas gesimas 100lt?
o kaip dėl to švilpimo? čia forume pasiskaičiau , kad tai dėl diržo ar guoliu gali but...
umbro rašė:hermis rašė:tai čia tas gesimas 100lt?
o kaip dėl to švilpimo? čia forume pasiskaičiau , kad tai dėl diržo ar guoliu gali but...
na man shvilpimas buvo atsirades nuo pagrindinio dirzelio guoliuku itempeju ar kaip jie ten vadinasi, tai pasikeiciau ir pasake, kad laimingai man cia baigesi, vienas guoliukas pusiau buvo ishsimontaves ir su ranka nebuvo imanoma pasukt
skubet keist jei tai jis!
hermis rašė:umbro rašė:hermis rašė:tai čia tas gesimas 100lt?
na man shvilpimas buvo atsirades nuo pagrindinio dirzelio guoliuku itempeju ar kaip jie ten vadinasi, tai pasikeiciau ir pasake, kad laimingai man cia baigesi, vienas guoliukas pusiau buvo ishsimontaves ir su ranka nebuvo imanoma pasukt
skubet keist jei tai jis!
ka tik skambinau del to dirželio ir guoliuku, sake už viska apie 300 lt plius keitimas apie 150lt. neperbrangu?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 52 svečių